Frækt klip viser, hvad gamle mennesker laver for at have det sjovt – jeg griner så tårerne flyder!

Selvom man er kommet op i årene, er begyndt at få grå hår, ikke har samme energi som før, betyder det ikke, at man ikke kan have det sjovt. Faktisk tværtimod. For så snart man er gået på pension, har man ofte masser af tid og overskud til at nyde tilværelsen.

Selvom jeg personligt lige er blevet 40 år, er noget af det bedste jeg ved at se glade pensionister, der får det bedste ud af livet. Det kan være alt fra at rejse verden rundt, mødes med venner hver dag til at gå i teatret med jævne mellemrum.

Jeg forsøger at bruge så meget tid som muligt med mine gamle forældre, men selvom de klarer det meste på egen hånd, insisterer jeg altid på at køre mor til dans hver torsdag aften med “damerne”, som hun siger.

Det giver os også mulighed for at tilbringe lidt tid sammen uden distraktioner.

Et ældre par

Det er selvfølgelig forkert, at alderdom automatisk betyder et kedeligere liv – og det er dette klip (nedenfor) et perfekt bevis på. Det er en organisation kaldet Antena, som i en kampagne fortalte om vigtigheden af, at ældre skulle have et aktivt og sjovt liv.

“Hvad gamle mennesker gør for at have det sjovt”, er titlen på den lille video, der nu er set af en halv millioner verden over. I videoen ser vi et ældre par, der er ude at køre bil, men så gør kvinden pludselig noget uventet – som fik mig til at grine højt!

Eftersom det er en reklame, er det selvfølgelig ikke sket i virkeligheden, men hele situationen er alligevel helt genial!

Jeg vil ikke afsløre for meget, men opfordrer dig til at se videoen – slutningen vil med garanti give dig et smil på læben! Selve klippet begynder efter cirka 15-20 sekunder, men fat mod – det er det hele værd!

[arve url=”https://youtu.be/5FVdUqCxK8I” /]

Tøv ikke med at dele videoen, hvis den gav dig et smil på læben!