Vits: Svend taber parykken mellem benene på fræk kvinde – hendes reaktion for ham til at måbe

Intet er nogensinde blevet værre af at grine, kun bedre. Man kan dog let komme til at grine i hverdagen, især hvis dagen ikke helt går som planlagt.

Vi har alle sådan nogle dage, det er der intet mærkeligt ved. Men så er der trods alt metoder til at løfte humøret, såsom en sjov historie eller vits som den nedenfor.

Svend var en 67-årig gammel mand, der til sin store ærgelse havde mistet sit hår for mange år siden.

I sin ungdom havde Svend langt, tykt og bølget hår, der altid fik damerne til at falde for ham – men i dag var han helt skaldet.

Fandt paryk i avisen

Men en morgen så Svend en annonce for parykker i avisen. En af parykkerne mindede ham om sin egen storhedstid, så han besluttede at slå til.

Han gik i butikken og prøvede en paryk med flotte krøller, og på vejen hjem købte han billet til en forestilling om aftenen, fordi han ville vise sit nye, dejlige hår frem i byen.

Hjemme gjorde Svend sig klar, tog sit fineste jakkesæt på og sprøjtede sig med masser af parfume, inden han gik tilbage til byen.

Lige mellem benene

Svend slog sig stolt ned forrest foran scenen inden forestillingen, men da han skulle til at hænge sin jakke på stoleryggen, kom en ældre kvinde til at skubbe til Svend – så meget, at han tabte sin paryk!

Svend så sig forskrækket rundt, og indså, at hans paryk var faldet ned på gulvet mellem benene på kvinden ved siden af ​​ham. Kvinden var utrolig sexet og fik Sven til at føle noget, som han ikke havde følt i mange, mange år.

Så elegant han kunne, kravlede Svend ned på knæ og forsøgte at få fat i sin paryk, men det var meget mørkt under stolene. Svend kravlede rundt på gulvet, da vagten pludselig rømmede sig bag Svend.

“Der er en…”

– Hvad fanden tror du, at du har gang i? Gamle stodder!, brølede vagten med hård stemme.

– Øh, jo, jeg leder faktisk efter min paryk, som jeg lige har tabt, svarede Sven så bestemt, som han turde.

– Men har du ikke fundet den endnu? spurgte vagten, hvortil Sven svarede utålmodigt.

– Jo, jeg har fået fat i den to gange, men hver gang er der en eller anden kælling, der slår mig over fingrene!

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på et billigt grin!