Vits: Svend nægter at betale efter sex på bordellet – 5 timer senere indser han sin store fejl

Narrøven i denne fiktive historie lærte om karma på den hårde måde, da han troede, at han kunne undgå at betale for en “hyggelig” stund på et kinesisk bordel. Men det viste sig, at hævnen blev meget værre, end Svend nogensinde havde forestillet sig.

Jeg fik mig et rigtig godt grin af denne frække vits, og jeg håber, at du også kan lide den!

Svend, en dansk sømand, stiger af et fragtskib uden en mønt på lommen i Shanghai. Om aftenen føler han en pludselig liderlighed strømme igennem kroppen, så Svend besøger et kinesisk bordel og får en sød kvinde med op på et værelse.

Efter mange pusten og stød mente Svend, at han var færdig, og at det var tid til at betale. Men så siger narrøven, at glædespigen ikke kan få penge her og nu, da sømanden ikke har nogen kontanter på lommen.

Den smukke kinesiske kvinde siger intet, men nejer underdanigt med et smil, og Svend går derfra. “Det var jo ikke et problem”, tænker han.

Vågner med sten på maven

Herefter gik sømanden tilbage til fragtskibet, smider sig på ryggen og falder i søvn med det samme efter den hårde “motion”. Om morgenen, 5 timer senere, vågner han med en stor sten på maven.

På en seddel på stenen står der følgende:

”Kinesisk tortur – tredje grad”

Svend bliver manget bange og smider for en sikkerheds skyld stenen ud af vinduet. Men lige da stenen er ved at forsvinde ud af vinduet, opdager sømanden en ny seddel, hvorpå der står:

”Kinesisk tortur – anden grad. Din venstre testikel er bundet fast til stenen med pianotråd.”

Rædselsslagen gør Svend det eneste fornuftige og hopper ud af vinduet efter stenen! Da han er faldet et stykke, ser han en ny seddel på stenen, hvorpå der står:

”Kinesisk tortur – første grad. Din højre testikel er bundet fast til sengegavlen med pianotråd.”

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!