Vits: Punkerpige spørger 73-årig mand om han aldrig har været vild – brutalt svar får hende til at græde

Jeg må faktisk indrømme, at jeg ikke er alt for begejstret for punk-stilen.

For det virker lidt fjollet, når nogen egentlig har lagt en indsats i at se anderledes ud, men det hele så ender med, at man kommer til at ligne alle sine venner med samme hanekam og nittehalsbånd.

Denne historie handler om en ung punker-pige, der forsøger at konfrontere en ældre herre. Jeg vil ikke afsløre for meget, men hans svar gav mig et godt grin.

Mange yngre tror, at ældre er skrøbelige ude af stand til at forsvare sig selv, hvis andre søger konfrontationer. Men de forstår ikke, at med alder kommer erfaring, og alt det unghanen tror, den kan, har bedsteforældrene allerede gjort 1.000 gange før.

Det gør sig selvfølgelig også gældende, når det kommer til at give svar på tiltale!

Man skal aldrig lægge sig ud med ældre!

En datter fortæller:

“For et par dage siden tog jeg min far Bjarne med i indkøbscentret for at købe et par nye sko. Min far er 73 år gammel – men meget ung af sind.

Vi besluttede at få lidt at spise i indkøbscentret. Mens vi sad der, bemærkede jeg, at han stirrede meget længe på en ung teenager-pige, der sad lige foran os.

Teenageren havde store spikes i håret i alle mulige farver: grøn, blå, orange og rød.

Min far blev ved med at stirre på hende, selvom deres blikke mødtes flere gange, og andre ville have fjernet blikket væk på dette tidspunkt.

Har du et problem?

Til sidst blev teenageren træt af min far og fik nok, og derfor sagde hun sarkastisk.

– Hvad er problemet, gamle mand? Har du aldrig gjort noget spændende i dit liv?

Efter jeg havde hørt hende sige dette, slugte jeg hurtigt maden, jeg havde i munden. For da jeg kender min far, ville jeg ikke have maden i den gale hals, når jeg hørte hans svar.

Som forventet svarede han uden tøven:

– En gang blev jeg så fuld, at jeg kom til at sætte mig på en papegøje. Nu undrer jeg mig bare over, om du kunne være min datter….”

Det kalder jeg en bedstefar med slaw’! Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!