Vits: Præst håner byens kroejer under AA-mødet – uventet svar på tiltale får ham til at græde

Jeg elsker en rigtig god historie, der kan få mig til at grine højt!

En god afslutning er forudsætningen for en fræk historie, der altid er sjov og lidt forbudt for børn.

Denne frække historie fandt jeg på nettet for et par dage siden, og jeg grinede højt og længe af slutningen, og derfor følte jeg en inderlig trang til at dele den med jer! Så god fornøjelse!

På det seneste havde den lille nordjyske landsby fået store problemer, da alt for mange af indbyggerne besøgte den lokale kro, og nu var størstedelen af byen samlet til et AA-møde, som byens præst havde indkaldt til.

Noget skulle gøres

Præsten var fast besluttet på at gøre noget ved sagen, og beskyldte kroejeren for at have lokket alle landsbyens indbyggere i fordærv.

– Hvem er den rigeste her i byen? Det er kroejeren. Hvem har de største biler? Det har kroejeren? Og hvem betaler for alt dette? Jo, det gør I, der drikker som et hul i jorden på hans kro, råbte præsten i håb om, at alle forstod budskabet.

”Det var en øjenåbner”

Dagen efter gik præsten rundt i byen for at se, hvordan hans dundertale var blevet modtaget af indbyggerne. Pludselig løb han ind i den lokale boghandler Bjarne, der selv var ude at gå. Bjarne tog fat i præsten hånd og rystede den voldsomt.

– Tak for din tale i går. Det var virkelig en øjenåbner, sagde Bjarne til præsten, der lyste op.

– Det er jeg glad for, Bjarne. Så forventer jeg, at du aldrig drikker alkohol mere, sagde præsten til Bjarne, der løftede øjenbrynene og svarede.

– Øhm, tjoh, øhm… Njaah, det tror jeg ikke. Men jeg har besluttet at bygge boghandlen om til et værtshus.

Slutningen fik mig til at grine højt! Tøv ikke med at trykke på del-knappen for at byde dine venner på et godt grin!