Vits: Ove går ind i “hemmeligt rum” med fremmed kvinde – dage senere får han sit livs chok

En god fræk vits har altid haft en helt unik evne til at gøre mig i bedre humør. Du ved, når den sjove historie er lige på grænsen til at være for grov eller ej. Jeg har muligvis en ganske højt tolerance for sådan noget og mener faktisk, at man burde kunne lave sjov med det meste.

For det er trods alt bare pure opspind, og derfor synes jeg ikke, at man behøver at være så nærtagende.

Jeg fik mig et rigtig godt grin af den lille historie nedenfor, men jeg vil advare følsomme læsere, da den er ganske fræk. Så hvis du ikke mener, at man kan lave sjov med det meste, eller har det svært ved badeord, så er denne historie nok ikke noget for dig.

Men hvis du elsker lidt grovere humor, er jeg overbevist om, at du vil elske denne vits!

Ove havde efterhånden nået førtidspensionsalderen, og i løbet af de seneste par år var han begyndt at miste håret. Nu var han helt skaldet. En aften er han på byens lokale bodega. Der møder Ove en langhåret mand på samme alder, som efter et stykke tid siger til ham.

– Jeg har et rigtig godt tip, hvis du gerne vil have meget hår igen. Gå ned ad trappen til kvinden i det “hemmelige rum” i kælderne og gnid hovedet mod hendes fisse. Jeg garanterer, at det vil løse dit problem.

Ove gør som beskrevet, og 2 dage senere vokser håret ud – tykt og fyldigt.

Vender sig om

Samme aften besøger Ove bodegaen igen, og der ser han en helt skaldet mand bagfra og tænker, at han vil give ham samme tip. Det havde jo fungeret så godt – og genetisk tyndhårede mænd skal holde sammen, tænkte Ove.

Han går han og prikker manden på skulderen. Men da den skaldede mand vender sig om, ser Ove, at manden har et gigantisk, tykt og fyldigt skæg og et meget markant overskæg.

Så udbryder Ove oprørt:

– SER MAN DET! SMAGTE HUN GODT, DIN SATANS KARL!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!