Vits: Nordjyde skal spise tyrenosser – men får ubehagelig overraskelse, han aldrig glemmer

En stor og stærk nordjysk mand var på roadtrip i Mexico. Efter en dags kørsel stoppede han ved en lille restaurant for at få lidt at spise. Mens han sad der og suttede i en tequila, bemærkede han en lækker madret, som blev serveret ved bordet ved siden af ham.

Duften fra retten var vidunderlig. Nordjyden kaldte tjeneren over til ham og spurgte, hvad det var for en ret.

“Ah, senor”, svarede tjeneren. “Du har fantastisk smag. Den der ret kaldes for ‘Cojones de Toro;, det er tyretestikler fra tyren fra tyrefægningskonkurrencen i morges. En sand delikatesse!”

Nordjyden trak på skuldrene og sagde: “Åh, hvad pokker. Hent en tallerken tyrenosser til mig!”

“Desværre”, sagde tjeneren undskyldende. “Vi serverer kun én portion om dagen, da der kun er én tyrefægtning hver morgen. Men hvis du kommer og bestiller i morgen tidlig, skal jeg nok sørge for, at du kan smage delikatessen.”

På det her tidspunkt var nordjyden besat af at smage de lækre tyrenosser, så han tjekkede ind på et hotel og blev i den lille by natten over. Næste morgen ankom han tidligt på restauranten for at aflægge sin bestilling.

Han tilbragte dagen med at se de lokale seværdigheder, og om aftenen gik han tilbage til restauranten. Han satte sig ved det selv samme bord som aftenen før, og blev serveret den eneste portion af dagens delikatesse.

Efter et par mundfulde inspicerede nordjyden tallerkenen, og kaldte tjeneren over til sit bord. “Det her smager virkelig lækkert. Men de er meget, meget mindre end dem, jeg så dig servere i går?”

Tjeneren trak på skuldrene og svarede, “Si, senor, nogle gange vinder tyren”.

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den fik dig til at trække på smilebåndet!