Vits: Nonne hiver fat i præstens penis – uventet reaktion får hende til at skrige højt

Så længe jeg kan huske tilbage, har sjove historier om religion, præster og nonner været utroligt populære. Der hersker en udbredt myte om, at alle der arbejder i og omkring kirken, er meget kyske og tilbageholdende i forhold til sex, og det er måske derfor, at det er ekstra sjovt at spøge med.

I nogle tilfælde er der nok stor sandhed bag myten, i andre tilfælde ikke. Sådan plejer det ganske enkelt at være.

Jeg havde allerede hørt denne frække historie før, men det afholdte mig ikke fra at grine højt af slutningen.

To præster skal tage et brusebad efter en lang arbejdsdag. De tager tøjet af, men opdager hurtigt, at de ikke har noget sæbe.

Fader Johannes kommer i tanke om, at han har sæbe inde på sit kontor, og derfor begiver han sig helt nøgen ud på klosterets gange for at hente to stykker sæbe. Halvvejs tilbage til fællesbadet ser han tre nonner, der kommer gående direkte imod ham.

Hiver fat i præstens penis

Det er umuligt for ham at flygte, så det eneste han kan gøre er at stille sig musestille op ad væggen som en statue.

Nonnerne stopper op, forundres over hvor levende “statuen” ser ud. Den ene nonne rækker nysgerrigt hånden frem og trækker lidt i Fader Johannes’ penis. I ren chok taber præsten det ene stykke sæbe.

– Se, det er en sæbeautomat!, siger den anden nonne chokeret.

For at teste om det virkelig passer, trækker hun også i præstens penis, hvilket får ham til at tabe det andet stykke sæbe.

Den tredje nonne vil selvfølgelig også teste klosterets nye sæbeautomat. Hun trækker en, to, tre gange – men der sker ikke noget. Så forsøger hun at rykke et par gange mere, hvorefter hun skriger højt:

– Se piger! Flydende håndsæbe!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!