Vits: Mor nægter at tro at 16-årig datter er gravid – lægens uventede svar giver hende et hjerteanfald

Selvom vi ikke har lyst til at tro det, så er vores børn ikke altid så åbne og ærlige med alt, hvad de render rundt og laver.

Det kan denne mor skrive under på, da hun var med sin 16-årige datter til en lægeundersøgelse.

Lægen, der sikkert har hørt det meste i løbet af sit arbejdsliv, kunne ikke lade være med at levere en genial kommentar, da moren nægtede at tro på, at hendes unge teenagedatter var gravid.

Det her er en vits, jeg næsten er sikker på, at du vil elske…

Det hele begynder med, at en mor tager med sin 16-årige datter til lægen.

“Okay, hvad kan jeg gøre for jer i dag?”, spørger lægen.

Moren: “Det handler om min datter Louise. Hun er altid lækkersulten efter søde ting, tager på i vægt og har det altid dårligt om morgenen”.

Lægen undersøger Louise grundigt, og vender sig herefter mod moren og siger: “Okay, jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg kan forklare dette på en hensigtsmæssig måde. Men din datter Louise er faktisk gravid i fjerde måned.”

Moren svarer: “Gravid!? Det kan ikke passe, hun har aldrig været sammen med en dreng. Eller hvad, skat?”

Louise: “Nej! Aldrig! Jeg har ikke engang kysset en dreng!”

Lægen går hen til vinduet og stirrer ud. Det virker til, at han forsvinder i sine tanker, og flere minutter senere vender han tilbage. Til sidst spørger moren: “Hvorfor kigger du ud af vinduet? Er der sket noget derude?”

Lægen svarer: “Nej, egentlig ikke. Men sidste gang dette skete, viste der sig en stjerne i øst, og tre vise mænd åbenbarede sig fra bakken. Jeg havde fandeme ikke tænkt mig at gå glip af det denne gang!”

Hvem har sagt, at læger ikke har humor? Du må meget gerne dele denne vits med dine venner på Facebook, hvis du ønsker at give nogen et godt grin i dag ?