Vits: Martin tager til læge med pinligt penisproblem

At tage til lægen er forbundet med angst og bekymring for mange. For man ved ikke altid helt, hvad der kommer til at ske, og det sidste man har lyst til er at få en uventet besked, som kan få stor indflydelse på ens fremtid.

Mange bestiller også tid hos lægen for at få afklaring på et problem, der godt kan forekomme lidt pinligt. Man skal selvfølgelig aldrig skamme sig over sin krop – men for de fleste er det næsten uundgåeligt ikke at blive lidt skamfuld over bestemte ting.

Samtidig er ingen perfekt. Vi har alle noget, som man ikke ligefrem elsker at vise frem. Men det er vigtigt at forstå, at folk i sundhedssektoren ofte har set det meste og er uddannet til at håndtere alle former for problemer.

Manden i denne sjove historie var meget nervøs, da han tog til lægen, med det han anså for et pinligt problem – og det skulle da heller ikke gå som forventet. Heldigvis er det her bare en fræk vits – og netop derfor gav den mig et godt grin.

Martin havde bestilt en tid hos lægen. En urolog, mere specifikt – da han i en periode havde haft problemer i “de nedre regioner”. Så nu sad han der i venteværelset og rystede næsten af nervøsitet.

Altid været genert

Martin havde altid været meget genert, og følte sig ikke godt til rette i sygehusmiljøet.

Efter et stykke tid kom en læge og råbte hans navn, og Martin fulgte med urologen ind i et lille rum. Der fortalte han, at han havde problemer med sin penis – og lægen bad ham smide bukser og underbukser, så han kunne undersøge sagen nærmere.

Meget nervøst smed Martin tøjet, og til sidst stod han der helt nøgen. Lægen bemærkede, at det var en af de mindste tissemænd, han nogensinde havde set. Den var kun få centimeter lang, men det sagde han selvfølgelig ikke. “Men det er nok størrelsen, han gerne vil diskutere”, tænkte lægen.

Blev rasende

Men pludselig blev døren åbnet, og en smuk ung sygeplejerske kom ind i lokalet. Hun så straks Martin stå der med sin lille penis, og som en refleks begyndte hun at skraldgrine.

Da sygeplejersken relativt hurtigt indså, at det var meget uhensigtsmæssigt, blev det hele blot endnu værre – og snart lå hun på gulvet og vred sig af grin.

Martin blev rasende og sagde:

– Det er vel for helvede ikke noget at grine af? Den har været så hævet i flere dage nu!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!