Vits: Line viser bryster midt på dansegulvet

Jeg har en forkærlighed for frække vitser, da har en helt unik evne til at gøre mig i godt humør. Der findes intet bedre end en fiktiv historie, der er lige på grænsen af det, der anses for at være acceptabelt at lave sjov med.

De er trods alt fiktive, og derfor synes jeg også, at man kan lave sjove historie om det meste. Mange gange synes jeg faktisk, at vi er lidt for følesomme her i Danmark – og når en historie, som denne, ligeledes er fiktiv, så burde man kunne grine af den.

Nogle gange kan jeg godt have svært ved helt at have styr på, hvad der sker omkring mig. Så kan det til tider være lidt svært at indse, hvordan man opfører sig. I sådanne tilfælde er det kun godt at blive gjort opmærksom på sin egen opførsel!

Det handler denne historie lidt om. Jeg fandt den på internettet tidligere på ugen, og følte ganske enkelt, at jeg var nødt til at dele den med jer. For, som man siger, så er delt glæde jo dobbelt glæde.

Dagens frække vits:

Der er fuld gang i den på det lokale diskotek i Holstebro, hvor Martin har drukket mod til sig og nærmer en rigtig smuk pige, Line, som han finder interessant. Til sidst kommer hen helt hen til hende og byder hende op til dans, og de danser tæt sammen i lang tid på det tætpakkede dansegulv.

Mens de står der på dansegulvet, bemærker han, at Line har meget store bryster. Men pludselig tager Line sit venstre bryst frem og stiller Martin et uventet spørgsmål:

– Ser det ud som om, at mit venstre bryst er punkteret?

– Nej, svarer Martin forvirret.

I samme øjeblik finder hun det højre bryst frem for at stille samme spørgsmål:

– Ser det ud som om, at mit højre bryst er punkteret?

– Øhm, nej. Ingen af dine bryster er punkteret.

– Fint – så kan du godt pakke den donkraft væk, som du har mellem mine ben.

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på et billigt grin!