Vits: Line er utro på sin polterabend – dagen efter ser manden 1 intim detalje, som får konen til at råbe højt

Man går aldrig galt i byen med en fræk vits. For hvem kan ikke lide at grine?

Denne sjove historie (som er fiktiv) fandt jeg tidligere på ugen, og jeg måtte bare dele den med jer.

Derudover er delt glæde dobbelt glæde! Jeg grinte højt og længe af denne historie, og er næste overbevist om, at I vil gøre det samme!

En gruppe unge kvinder var ude at fejre polterabend for 19-årige Line, der skulle giftes.

Men pludselig var alle hendes veninder forsvundet, og hen til hende kom en mand, der spurgte, om hun ville tage med ham hjem.

Men Line ville ikke med ham hjem, da hun trods alt skulle giftes dagen efter. Men manden, Bjarne, var meget ihærdig, og efter et stykke tids samtale formåede han at overtale hende.

Da de kom hjem til ham, ville han selvfølgelig have hende med i seng, og der endte de to også. Men hun forlangte, at han skulle bruge kondom. Bjarne steg ud af sengen og begyndte at lede febrilsk, men han kunne ikke finde et kondom.

Nu var Bjarne nødt til at være kreativ. Han åbnede køleskabet, hvor han havde en stor pølse. Han tog pølsen og klemte kødet ud af skindet. Herefter tog han skindet på sin “tryllestang”, hvorefter han gik ind til den kommende brud i sengen.

Nu var det hyggetid

Efter et stykke tid skete der selvfølgelig det, der altid sker under et samleje. Bjarne var tilfreds, da han lige havde fået det, han ville. Derfor vendte han sig om på skjoldet og faldt i søvn, mens Line stod op og gik skamfuldt hjem.

Dagen efter, på bryllupsnatten, skulle den rigtige ægtemand – som var hele 71 år – endelig have sex med sin kone.

Efter et stykke tid var han klar og fandt “tryllestangen” frem og stak den ind. Men til hans store overraskelse, var der en kondomlignende genstand på hans penis, da han trak den ud.

Han spurgte sin unge brud, hvad det var for noget. Line tænkte hurtigt og svarede, at det var hendes mødomshinde.

Brudgommen stirrede overrasket på “mødomshinden” og sagde:

– Det var forbandet heldigt, at jeg tog din mødom i dag, for den har udløbsdato i morgen…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!