Vits: Line er rædselsslagen før bryllupsnatten - får sit livs chok da dette afsløres

Vits: Line er rædselsslagen før bryllupsnatten – får sit livs chok da dette afsløres

Helt personligt har en sjov historie altid haft en helt unik evne til at forgylde min dag. For som alle ved, så er der intet mere smitsomt som et godt grin!

Følgende frække vits faldt jeg over på internetforummet Reddit, og sidste sætning gav mig et godt grin.

Historien handler om en bryllupsnat, hvor både brud og brudgom er nødt til at afsløre noget for den anden part…

Line og hendes kæreste valgte ikke at have sex, indtil de var gift. Endelig kom den store dag, og efter de traditionelle ceremonier skyndte det nygifte par at løbe op på deres hotelværelse, hvor der ventede dem en uforglemmelig bryllupsaften.

Men før de gik ind ad døren, vendte en usikker og forlegen Line sig mod sin mand. Rædselsslagen for, hvordan han ville reagere, hviskede hun:

“Skat, der er noget, jeg er nødt til at fortælle. Under hele vores forhold har jeg brugt en bush-up-bh, fordi mine bryster er meget små…”

Kærligt svarer manden:

“Det er okay skat. Jeg elsker dig lige så højt, store bryster eller ej! Men nu hvor du har fortalt mig det, så føler jeg mig forpligtet til også at afsløre noget. Jeg har en penis i babystørrelse…”

“Det er helt okay skat, jeg elsker dig uanset hvad”, svarer Line.

De fortsatte inde på hotelværelset. Line begyndte at smide alt tøjet, og hun var ganske vist lige så flad som et strygebræt. Manden kyssede hende lige så lidenskabeligt som altid, mens Line tog hans bælte af. Hun begyndte at knappe knapperne op, tog bukserne ned, tog et kig… og besvimede næsten…

Manden sprøjtede lidt vand i sin kones ansigt, indtil hun kom til bevidsthed. Så mumlede hun:

– Men skat, du sagde, at du havde en penis i babystørrelse!

– Ja, skat. Den er jo 50 centimeter lang og vejer 3500 gram!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!