Vits: Lars tager desperate metoder i brug for at forstå kvinder – uventet resultat får mig til at grine højt

Følgende sjove historie fandt jeg på nettet tidligere i dag, da jeg surfede lidt rundt – og jeg fandt pointen helt genial. Jeg fortalte den til nogle af mine kvindelige kolleger i frokostpausen, og de skraldgrinte!

Lars nyder penionisttilværelsen i USA, og er ude at gå en tur på en strand i Californien. Han tænker over livet, og helt pludselig ud af ingenting råber han:

– Herre! Opfyld et ønske for mig!

På få sekunder fyldes den ellers så skyfri himmel med mørke skyer over Lars’ hoved, og han hører Gud sige med en mørk stemme:

– Da du har forsøgt at være mig tro på alle tænkelige måder hele livet, så vil jeg opfylde et af dine ønsker!

Lars siger:

– Gud! Byg mig en bro til Hawaii, så jeg kan køre til det paradis, når jeg har lyst.

Vil forstå kvinder

Gud svarer:

– Dit ønske er ekstremt materialistisk. Tænk på alt det arbejde, det kræves for at bygge broen. Tænk bare på de store søjler, der ødelægger havbunden! Tænk på hvor meget beton og stål, der skal bruges!

– Jeg kan gøre det for dig, men det ville noget nær umuligt at opfylde dit ønske om så forfærdelige verdslige ting. Tag lidt tid og se, om du ikke kan komme på et andet ønske. Et ønske, som du tror ville ære og forherlige mig.

Har været gift 4 gange

Lars tænkte længe, indtil han sagde:

– Gud! Jeg har været gift og skilt 4 gange. Alle mine koner har sagt, at jeg er ufølsom og ligeglad med dem. Jeg ville ønske, at jeg kunne forstå kvinder. Jeg ønsker, at jeg kunne forstå, hvad de føler indvendigt.

– Jeg vil gerne vide, hvad kvinder tænker, når de nægter at tale med mig, hvorfor de græder og hvad de mener, når de siger: “Ikke noget”. Jeg vil gerne vide, hvordan man gør en kvinde lykkelig!

Gud blev helt mundlam, men svarede efter et par minutter:

– Skal den forbandede bro være 2- eller 3-sporet?

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!