Vits: Lars bruger desperat trick for få sex med konen – hendes reaktion er helt genial

Nogle gange går det hele ikke efter ens hoved. Så er man nødt til at tænke “ud af boksen”, som det så fint hedder – finde løsninger og tænke lidt kreativt. Forsøge at være positiv i stedet for at miste håbet.

Følgende fiktive historie handler om en ældre mand, vi kan kalde ham lars, som var virkelig innovativ i sit desperate forsøg på at vække nyt liv i parforholdet, efter han og konen ikke længere havde sex…

Lars og Birthe er et midaldrende par fra Esbjerg. Længe har de haft et stabilt ægteskab, men på de seneste har aktiviteten i soveværelset ikke været i top. Årsagen til Lars og Birthes manglende sex var ganske simpel – Lars havde svært ved at få “flagstangen” ind i Birthe.

Nægtede at give op

Men han nægtede at give op, og eftersom Lars altid har været en kreativ mand, udtænkte han en lidt uventet og muligvis desperat løsning.

Nu var det fredag aften, parret havde fået lidt rødvin til maden, og nu skulle de forsøge at sparke gang i deres sexliv igen.

Endte i sengen

De endte inde i sengen, hvorefter Lars forsvandt ud i gangen. Her hentede han et lille skohorn, som mange har i hjemmet, hvorefter han lagde sin rynkede penis på skohornet. Herefter forsøgte han meget forsigtigt at føre den ind i Birthes vagina.

Men så sagde den ene æggestok til den anden:

– Nu er det sidste gang, for nu kommer den ind på båre!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!