Vits: Lars beder genert teenagepige om fræk tjeneste – men så 1 intim detalje, som får alt til at gå galt

Når man taler om private, intime eller pinlige anliggender, er det vigtigt at være opmærksom på sine omgivelser. For man har selvfølgelig ikke lyst til, at alle skal finde ud af det – for ellers kan det blive frygteligt pinligt.

Men det var præcis det, der skete for parret i denne sjove historie! Intet slår en god røverhistorie – og dette er en af mine absolutte favoritter!

Det bedste med sådanne historier er, at de er fiktive, og derfor kan man sagtens grine af andres sorg og pinligheder. For det er nemlig dejligt at kunne grine og have det sjovt med god samvittighed.

Jeg grinte højt, da jeg læste sidste sætning – og jeg er overbevist om, at de fleste af jer vil elske denne frække vits!

Dagens frække

En lørdag aften fulgte Lars sin 18-årige kæreste, Maria, hjem. Lige da de var begyndt at kysse hinanden godnat ved hoveddøren, begynder Lars pludselig at blive liderlig.

Med stor selvtillid læner Lars sin hånd mod hoveddøren og siger kækt:

– Skat…. Kan du ikke give mig et blowjob?

– Er du blevet vanvittig?! Ikke her! Mine forældre kunne jo opdage os!

Lars svarer kækt:

– Åh, kom nu – hvem ville dog opdage os så sent om natten?

– Nej, det går ikke. Kan du forestille dig, hvor pinligt det ville være, hvis vi blev opdaget?

– Men skat, alle sover, så ingen opdager noget!

– Please! Jeg elsker dig jo så højt!

Pludselig tændes lyset

– Nej, nej, nej! Jeg elsker også dig, men jeg kan ikke gøre det her! Jeg kan aldrig se mine forældre i øjnene igen, hvis de opdagede os.

– Please, fortsætter Lars.

– Nej, desværre. Det er ikke muligt!

– Kom nuuuuu….

Pludselig tændes lyset i gangen, og Marias lillesøster, 9-årige Ida, åbner hoveddøren iklædt lyserød pyjamas. Med en søvnig stemme siger hun:

– Far siger, at du skal give ham et blowjob. Ellers kan mor gøre det. Eller hvis det er nødvendigt, siger far, at han kan komme ned og gøre det selv. Men fortæl for Guds skyld den satan, at han skal fjerne sin forbandede hånd fra dørtelefonen!

Tøv ikke med at DELE vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!