Vits: Hård biker har sex med bondens datter – råber 3 ord, som får landmanden til at gå i panik

En sjov fræk historie har altid haft en helt unik evne til at gøre mig i godt humør!

Jeg har elsket sjove historie siden barnsben, og jeg tror ikke, at jeg nogensinde stopper med at fortælle vittigheder og sjove historier. For det er nemlig en helt fantastisk følelse at få andre til at grine – og der er nok en god grund til, at “delt glæde er dobbelt glæde” er et så populært udtryk!

Denne historie fandt jeg på nettet i weekenden! Jeg hørte den for første gang tilbage i 80’erne, men dengang i en lidt anden udgave. Jeg grinte højt af slutningen og håber, at du også kommer til at gøre det!

En gammel motorcykelentusiast var død, og et fjernt familiemedlem arvede hans Harley Davidsson. Der var dog visse betingelser i testamentet:

Motorcyklen skulle behandles godt, og det var vigtigt altid at smøre lædersædet med vaseline, hvis det var fugtigt eller regnede udenfor. Arvingen blev overlykkelig, tog en bøtte vaseline, puttede den i lommen og kørte en tur på sin nye Harley. Efter et stykke tid opdager han, at han er faret vild, og kører derfor ind på en faldefærdig gård på landet og banker på.

PxHere

Døren åbnes, og der står landmanden, hans kone, 17-årige datter og en ung kvinde. Han fortæller dem, at han er faret vild og spørger, hvor han kan finde den nærmeste tankstation.

Venter regn

– Du skal ikke køre videre, nu hvor det snart begynder at regne. Kom ind og få lidt mad.

Da manden træder ind ad døren, ser han, at der er store bunker opvask overalt i køkkenet, men komfuret, køkkenbordet og stolene er dog fri for beskidte tallerkner og bestik.

– Hvorfor har I så meget opvask? Altså, jeg mener, I har trods alt tre fruentimmere her på gården.

– Tjoh, siger landmanden. Her i hjemmet har vi den regel, at vi er stille, mens vi spiser. Den der taler, er nødt til at tage opvasken.

– Ser man det! Så ved jeg det, siger manden og sætter sig til bords.

Lækker mad og en rusketur

Først bliver forretten serveret, og da den er spist, tager bikeren den 17-årige datter med ind i soveværelset for at give hende en rusketur! Hun siger intet under hele akten. Ikke et pib eller støn. Hun ligger bare der og smiler hele forløbet igennem.

PxHere

De går ud i køkkenet igen, og nu er hovedretten blevet serveret. Da den er spist op, tager han den unge kvinde med ind i soveværelset…. Og det hele gentager sig. Hun siger ikke et ord. Hun ligger bare og fniser, mens bikeren kører på.

Finde vaselinen

Herefter er det tid til dessert og mens den blev spist, tænkte bikeren over, hvad han skulle gøre for at få en af dem til at tale, mens der blev spist. Derfor beslutter han for at springe på konen i huset. Men hun siger heller ingenting, hun ligger også bare og fniser.

De går ud i køkkenet igen, og nu er det tid til at få en kop kaffe. Nu har bikeren fundet ud af, hvad han skal gøre. Han tager vaselinebøtten op ad lommen og åbner den.

Så råber landmanden:

– JEG TAGER OPVASKEN, JEG TAGER OPVASKEN!!!!

Tøv ikke med at DELE vitsen, hvis du trak på smilebåndet!