Vits: Lægen afslører unikt trick til at forbedre parrets sexliv, men 3 uger senere får Louise et chok

Meget skal gå op i en højere enhed for at et godt ægteskab skal være i perfekt balance. Man har brug for ærlighed, gensidig respekt, fælles latter, romantik i hverdagen – og ikke mindst et godt sexliv. Ømhed og nærvær er alfa og omega for mange.

Denne sjove, fiktive historie handler lidt om det – og da jeg læste sidste sætning, fik jeg mig et rigtig godt grin. Derfor følte jeg også en inderlig trang til at dele den med jer!

2 veninder, Louise og Lisa, sad og spiste frokost på en café. Snart begyndte de at tale om deres forhold og respektive sexliv.

– Mig og Erik har haft det rigtig dårligt i soveværelset på det seneste, og det er hårdt for vores forhold, siger Louise.

– Er det rigtigt? Det er præcis det samme for os, siger Lisa.

– Ser man det, svarer Louise overrasket. Erik og jeg overvejer faktisk at gå til en sexrådgiver.

– Det ville vi aldrig have turdet, indrømmer Lisa.

3 uger senere mødes veninderne igen på den samme café.

– Hvordan gik det med sexrådgiveren?, spørger Lisa nysgerrigt.

– Helt fantastisk! Det kunne ikke have været bedre, svarer Louise glad. Først udførte han en fysisk undersøgelse, og straks efter fortalte han, at han sagtens kunne hjælpe os. Vi blev bedt om at handle lidt varer i supermarkedet, før i vi tog hjem, og han bad os købe vindruer og donuts. Herefter fortalte han os, at vi skulle sætte os helt nøgne i stuen lige over for hinanden og kaste maden mod hinanden. Så snart en vindrue fløj ind i min vagina, skulle Erik tage den ud med sin tunge, og så snart en donut landede omkring hans “tryllestang”, skulle jeg spise den. Det har virkelig været godt for vores sexliv – og jeg kunne ikke være lykkeligere!

Efter venindesammenkomsten kørte Lisa hjem og overtalte sin mand, at de var nødt til at få hjælp af samme sexrådgiver som Louise og Erik.

Men efter den fysiske undersøgelse meddelte lægen, at han desværre ikke kunne gøre noget for at afhjælpe parrets problemer i sengen.

– Vi er desperate, siger Lisa. Du har jo udrettet mirakler for Louise og Erik! Der må jo være nogle tips eller forslag, som du kan give os. Hvad som helst!

– Okay. På vej hjem skal I handle lidt varer i supermarkedet, svarer doktoren. Der skal i købe honningmeloner og peanutringe….

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!