Vits: Kvinde gemmer sig under sengen for at afsløre sin mands utroskab – uventet afsløring får hende til at græde

Det er ikke altid nemt at være i et forhold, og hvis man vil have det til at fungere, skal begge parter være villige til at arbejde for det. Men nogle gange tager usikkerheden over, og nogle der har mistanke om, at deres partner er utro, kan nemt lade deres jalousi gå for vidt.

Det bedste er selvfølgelig at diskutere det på en rolig måde og aldrig anklage sin partner for noget, man ikke har beviser for. De fleste eksperter er enige om, at et godt forhold bygger på fælles tillid, og derfor er du nødt til at tænke før du handler.

Kvinden i denne lille fiktive historie spekulerede på, hvordan hendes mand ville reagere, hvis hun slog op, fordi hun var bange for, at han ikke elskede hende så meget, som han sagde. Da hun forsøgte at få svar på sin mistanke, fik hun en overraskelse, hun ikke havde forventet, og forhåbentlig har hun lært noget af det!

En dag ville kvinden finde ud af, hvordan hendes mand ville reagere, hvis hun stak af uden at fortælle ham, hvor hun var taget hen.

Hun besluttede sig for at skrive et brev, hvori hun skrev, at hun var træt af ham, og at hun ikke længere ønskede at bo sammen med ham.

Da hun var færdig med at skrive brevet, lagde hun det på natbordet i soveværelset, og gemte sig under sengen.

Da manden kom hjem, fandt han brevet og læste det. Efterfølgende skrev han noget på brevet, begyndte at tage nyt tøj på, mens han sang og dansede rundt i rummet.

Gik ikke som forventet

Han tog sin mobil frem, indtastede et nummer og sagde følgende:

“Hej skat, jeg er ved at tage nyt tøj på, så kan vi mødes senere. Hun har endelig forstået, at jeg bare leger med hende, så hun er stukket af. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg blev sammen med hende så længe. Ja, vi ses snart skat. Kys!”.

Efter han havde lagt røret på, forlod han soveværelset. Oprørt og grædende kravlede kvinden ud fra under sengen, og gik hen til brevet på natbordet. Der så hun, hvad manden havde skrevet:

“Jeg kunne se dine fødder under sengen, dit fjols. Jeg er taget i Netto for at købe brød”.

Tøv ikke et sekund med at dele denne lille sjove historie, hvis den også gav dig et smil på læberne.