Vits: Jesper tvinges til at få unik penisoperation – 3 uger senere får kæresten sit livs chok

Nogle problemer kræver desperate løsninger. Samtidig er det vigtigt at tænke sig ekstra godt om, før man kaster sig ud i et kirurgisk indgreb eller operationer. For hvis man ikke tænker hele situationen igennem, kan problemet blot forværres. Hvilket denne sjove historie om en stakkels mand er et fantastisk eksempel på!

En ung mand ved navn Jesper blev pludselig impotent. Efter flere ugers frustration brød han til sidst sammen og valgte at opsøge læge. Efter en grundig undersøgelse siger lægen:

– Jeg har dårlige og gode nyheder. De dårlige er, at musklerne omkring din penis er smuldret væk og det er desværre uhelbredeligt.

– Og de gode nyheder?, spørger manden med panik i stemmen:

– Der findes en eksperimentel behandling – men det kan gå galt. Den går ud på, at man implanterer musklerne fra en elefantunges snabel ind i penis.

Manden tænker lidt og siger:

– Tjah, jeg kan ikke forestille mig et liv uden sex, og jeg ville fortryde det for evigt, hvis jeg ikke forsøgte at udbedre det. Så vi prøver det!

Bevægelser i skridtet

Så lægen udfører operationen, og alt går som planlagt. 3 uger senere tager den unge mand sin kæreste med ud at spise på en fin restaurant for at fejre sit nye udstyr.

Men da de sidder ved bordet, føler han pludselig, hvordan der opstår bevægelser i skridtet, indtil det gør virkelig ondt. Så for at mindske smerten vælger han han at lyne lynlåsen ned i sine bukser.

Men pludselig snor manddommen sig ud af bukserne, glider over bordet og tager fat i en bolle fra brødkurven, inden den forsvinder ned i bukserne igen.

– Wow!, siger den chokerede kæreste. Det var imponerende! Kan du gøre det igen?

Med tårer i øjnene og rødt ansigt svarer manden:

– Måske, men jeg ved ikke, om jeg har plads til endnu en bolle i røven!

Tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at byde dine venner på et billigt grin!