Vits: Inger finder manden i sengen med ung elskerinde

Et godt grin forlænger som bekendt livet, og derfor skal man sørge for at have det sjovt, så længe man lever. At grine sammen er som regel sjovest, men selv når jeg er alene, kan jeg godt finde på at finde en lille fræk historie og grine så selv naboerne kan høre det!

Jeg fandt denne historie på internettet, og jeg var bare nødt til at dele den med jer!

Inger kommer hjem tidligere end forventet og finder sin mand, Lars, i soveværelset have sex med en meget attraktiv ung kvinde. Hun bliver selvfølgelig meget rasende og råber grådkvalt:

– Du er en gammel gris! Hvor vover du at gøre det mod mig – en tro hustru, mor til vores børn. Jeg forlader dig og begærer skilsmisse med det samme!

“Giv mig muligheden for at forklare”

Lars svarer:

– Vent nu lige lidt, min skat. Giv mig i det mindste muligheden for at forklare, hvordan det hele skete.

Inger siger:

– Okay, men det bliver nok de sidste ord, du siger til mig!

Lars begynder at fortælle:

– Jeg steg ind i bilen for at køre hjem, og så bad denne unge dame om et lift. Hun så så deprimeret, trist og forsvarsløs ud, så jeg fik ondt af hende og lod hende komme ind i bilen. Jeg bemærkede, at hun var meget tynd, ikke så velklædt og beskidt. Hun fortalte mig, at hun ikke havde spist i 3 dage, så i min medfølelse tog jeg hende med hjem og varmede de tacos, jeg lavede til dig i går, men som du ikke spiste op, fordi du er på kur.

“Hun tog et længe tiltrængt bad”

Lars fortsætter:

– Den stakkels pige slugte dem og sagde, at de var lækre. Eftersom hun var lidt beskidt, foreslog jeg, at hun kunne tage et bad. Mens hun tog et længe tiltrængt bad, opdagede jeg, at hendes tøj var i gået stykker, så jeg smed alt ud og gav hende de dyre jeans, som du aldrig har brugt, da du mener, at de sidder for stramt på dig.

– Så gav jeg hende det undertøj, du fik af mig på vores bryllupsdag, og som du ikke bruger, da du mener, at jeg har dårlig smag. Herefter fandt jeg den der sexede trøje, min søster gav dig i julegave, og som du ikke bruger bare for at irritere hende. Jeg gav hende også de dyre støvler, som du købte i en luksusbutik, men som du ikke bruger, fordi en anden kvinde fra dit arbejde har købt de samme.

Lars tog et hurtigt åndedrag og fortsatte:

– Hun var sååå taknemmelig for, at jeg forstod hendes situation. Så da jeg fulgte hende til døren, vendte hun sig mod mig med tårer i øjnene og spurgte:

“Er der mere, din kone ikke bruger længere?”

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!