Vits: Jomfruen Henrik tager til prostitueret for første gang – da bordelmutter åbner døren får hun sit livs chok

Jeg synes faktisk, at vi danskere kan være lidt letkrænkede. Man skal selvfølgelig aldrig være ondskabsfuld eller ikke udvise respekt for nogen – men det er jo bare sund fornuft.

Når det kommer til frække vitser og sjove historie, som er fiktive, synes jeg, at man burde kunne lave sjov med det meste. Selv nogle mere “forbudte” emner.

Jeg siger ikke, at alle skal være enige med mig, men det er min mening til tingene. For det, man laver sjov om, er trods alt ikke sket i virkeligheden.

Med det i tankerne følte jeg en inderlig trang til at dele denne frække vits med jer! Jeg fandt den utrolig sjov – og grinte højt af slutningen.

Den handler om en uerfaren fyr, der valgte at besøge et bordel. men det gik dog ikke som forventet…

Henrik havde været så heldig at have fået fast kæreste, og nu havde hun inviteret ham hjem til sig, da hendes forældre skulle være bortrejst weekenden over.

Ingen af personerne på billedet har noget med denne fiktive historie at gøre

Men der var dog ét problem. Henrik var stadig jomfru. Men som den handlingens mand han var, aflagde han byens bordel et besøg, hvor han forklarede sit problem for bordelmutter.

– Jeg vil ikke virke så uerfaren!, sagde Henrik.

Hun var meget forstående, så bordelmutter sagde, at Henrik skulle gå ud i skoven og finde et træ med et hul, så han kunne øve lidt, inden han skulle miste sin mødom. Når han var færdig, skulle han vende tilbage til bordellet dagen efter.

Som sagt så gjort. Dagen efter kom Henrik tilbage, hvor han blev vist ind til en ung, men erfaren, glædespige. Bordelmutteren satte sig som sædvanligt til rette ved sit bord udenfor døren.

Efter en lille stund, cirka 10 minutter, hørte hun glædespigen skrige skiftevis med, at det bankede hårdt i gulvet.

Bordelmutter flåede døren op og løb ind i rummet, hvor hun så, at den nøgne glædespige blev jagtet af en tilsvarende nøgen Henrik. Henrik slog ud efter pigen med en kost, mens han trampede hårdt i gulvet.

– Stop, din klamme stodder, skriger bordelmutter panisk. Hvad fanden laver du?!

Henrik svarer forpustet:

– Hvad?! Jeg er jo nødt til at jage alle egerne ud først…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!