Vits: Hård chef stiller simpelt spørgsmål til 4 piger under jobsamtalen – Lines svar giver ham et chok

Når man bliver stillet et spørgsmål, er man ofte nødt til udtænke et hurtigt spontant svar i hovedet. Men nogle gange kan det godt betale sig at være lidt eftertænksom.

For hvis man bruger lidt ekstra betænkningstid, kan man nogle gange finde frem til det der geniale svar, som virkelig gør en forskel! Hvilket denne sjove historie et glimrende eksempel på!

Jeg fandt denne frække vits på nettet tidligere i dag, og følte straks en inderlig trang til at dele den med jer. Sidste sætning er hysterisk sjov! Og som man siger – delt glæde er dobbelt glæde!

4 unge teenagepiger mellem 18-19 år var blevet kaldt ind til jobsamtale for at konkurrere om et job, som de alle så frygtelig gerne ville have.

Da jobsamtalen nærmede sig sin slutning, sagde chefen Leif:

– Nu har jeg kun ét sidste spørgsmål. Hvad er det hurtigste, I ved?

Den første kvinde, Johanne:

– En tanke! Den popper op i hjernen uden varsel, pludselig er den der bare!

Den anden kvinde, Eva:

– Et blink! Det både kommer og forsvinder, uden man bemærker det!

Chefen fik et chok

Den tredje kvinde, Malene:

– Lyset! I det øjeblik man tænder for kontakten, er lyset der bare!

Chefen blev meget imponeret over det sidste svar, da lyset også var det hurtigste, han kunne komme i tanke om. Men selvom han var overbevist om, at han havde fundet den rigtige kvinde til jobben, vendte han sig mod den fjerde ansøger – en 18-årig blondine ved navn Line.

Svarede uden at tøve

Hun svarer uden tøven:

– Tyndskid!

– Hvad?!, udbryder chefen chokeret.

– Ja, siger Line begejstret. Den anden dag rumlede det voldsomt i maven, og jeg løb med lynets hast mod toilettet, men jeg nåede hverken at tænke, blinke, eller tænde lyset, før jeg sked i bukserne.

Line fik drømmejobbet med det samme!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!