Vits: Ældre præst tilbyder ung nonne et lift - da hun stiger ind i bilen får han et stort chok

Vits: Ældre præst tilbyder ung nonne et lift – da hun stiger ind i bilen får han et stort chok

En rigtig sjov historie plejer altid at få folk i godt humør. Især frække vitser har ofte en positiv påvirkning. Måske skyldes det, at de ofte er lidt barnlige, og på en eller anden måde vækker vores indre barn – eller så skyldes det ganske enkelt at de er frække. Under alle omstændigheder begynder man at grine af en rigtig god fræk vits, som denne nedenfor!

Den gamle præst Lars skulle køre fra det ene kloster til det andet for at holde en forelæsning. Ude på parkeringspladsen så han en ung smuk nonne, som gik med lette skridt på p-pladsen. Lars rullede vinduet ned.

– Vil du have et lift? spurgte Lars.

– Ja, sagde nonnen og hoppede ind på passagersædet.

Da hun satte sig ind, faldt hendes nonnekjole således, at man tydeligt kunne se hendes lår, et syn som fik Lars til at gispe.

“Fader, husker du salmen?”

De begyndte at køre, og Lars kunne ikke modstå fristelsen, og lagde hånden på den unge nonnes lår. Nonnen talte roligt og med lav stemme.

– Fader, husker du salme 132?

Præsten indså, at han var gået for langt og fjernede hånden. Men da han skulle skifte gear, tog han chancen og lagde hånden på nonnens lår igen.

“Hvad laver jeg?”

– Fader, husker du salme 132? spurgte nonnen igen.

“Hvad laver jeg?”, tænkte Lars for sig selv.

– Tilgiv mig, men kødets lyster river og flår i mig, svarede Lars og fjernede hånden igen.

Løb ind i klosteret

Da de ankom til klosteret, sukkede nonnen dybt og steg ud af bilen. Så snart nonnen var ude af syne, løb præsten Lars ind i klosteret, fandt en bibel og slog op på salme 132. Der stod:

“Gå videre, søg længere op, og du skal finde herligheden!”

Tøv ikke med at dele vitsen med dine venner for at give dem et billigt grin!