Vits: Far Lars stiller sin 17-årige datter vigtigt spørgsmål om drenge

Et godt grin er noget af det bedste i verden. Jeg tror faktisk, at de fleste af os gør det lidt for sjældent i løbet af dagen. For der sidder man normalt fuldt fokuseret bag et skrivebord og arbejder, og tager sig derfor sjældent tid til at grine lidt.

Det var hvert faldt tilfældet for mig tidligere i dag, da jeg fandt denne sjove historie på nettet. Slutningen er virkelig fantastisk – og datterens kommentar i denne frække vits gav nok faren et chok!

Far Lars og hans 17-årige teenagedatter Anna sidder hjemme en fredag aften og slapper af i sofaen efter at have spist aftensmad sammen. Annas mor, som er sygeplejerske, er på arbejde. “Det er hyggeligt endelig at have lidt kvalitetstid med min kære datter”, tænker faren.

Aftenen går, og de taler om alt mellem himmel og jord. Lars kommer til at tænke på, at han aldrig rigtig har haft den der samtale om drenge, blomster og bier, at turde sige nej – alt det, der nu begynder at blive relevant for hans datter.

For han har trods alt ikke lyst til, at der sker hende noget.

– Anna, hvad ville du gøre, hvis du blev antastet af en mand en sen aften?, spurgte Lars, mens han var lidt bekymret for, at man måske var lidt for direkte.

”Er du vanvittig?!”

Datteren svarede uden at tøve:

– Jeg ville hurtigt trække hans bukser ned om anklerne og lige så hurtigt trække min kjole op!

Faren får et chok.

– Men er du blevet vanvittig, Anna?!

– Nej, svarer datteren selvsikkert. Hvem tror du løber hurtigst – en mand med bukserne nede om anklerne eller en pige med kjolen trukket op?

Var datterens svar ikke genialt? Del, hvis du er enig!