Vits: Faren fortæller alt om sex for 5-årige Ida – pigens uventede svar får ham til at besvime

Det er ikke altid en dans på roser at være forælder. Selvom børn er den fineste gave, man kan få her i livet, skal man trods alt foretage mange vanskelige beslutninger i forbindelse med deres opdragelse. For som forælder ønsker man selvfølgelig, at de skal være så godt forberedt som muligt, så de kan håndtere voksenlivets mange udfordringer.

Noget, som mange plejer at være lidt nervøs for, er at tage den klassiske samtale om “blomsterne og bierne”. Det er jo egentlig meget naturligt, men at tale om sådan noget kan være lidt pinligt for de fleste.

Men sådan var det dog ikke for faren i denne sjove historie. Han fortalte livligt sin datter om alt – men til sidst tog det en lidt uventet drejning!

Sjov historie

5-årige Ida løber ud til sin far, som netop er ved at bore huller i husmuren. Han tager høreværnet af, og når lige at opfange nogle af datterens ord: “mor bad dig fortælle om sex”.

“Okay, er det allerede tid til den samtale”, tænker han overrasket for sig selv, men sætter sig ned ved siden af datteren, og begynder meget pædagogisk at fortælle om blomsterne og bierne.

Han kommer ind på befrugtning, sædceller og æg. Bagefter tænker han:

“Åh, hvad fanden – nu jeg er begyndt, kan jeg lige så godt fortælle det hele!”

Herefter forklarer faren detaljeret videre puberteten, menstruation, erektioner, våde drømme og samleje.

Gået for langt?

Lille Idas øjne blev bare større og større, mens faren fortsatte sin lektion om onani, homoseksualitet, oralsex, analsex, gruppeseks, porno, BDSM, dildoer og slappe skeder. Efter et stykke tid kom faren til den erkendelse, at han nok var gået for langt, og derfor tog han en pause og spurgte sin datter:

– Hvorfor spørger du egentlig ind til sex?

Ida rynker på øjenbrynene og siger:

– Jeg har jo lige sagt det. Mor bad dig fortælle mig, om du er klar til aftensmad ved seks-tiden…

Sådan kan det gå! Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!