Vits: Erik er utro og smider konen ud af huset – hendes hårde hævn får alle til at juble

Utroskab er aldrig nogensinde acceptabelt. Det ødelægger forhold og forårsager stor sorg – men når det sker, skal man håndtere det bedst muligt. En smart hævn kan være en god måde for den berørte part at lægge det hele bag sig.

I årenes løb har man hørt og læst om forskellige hævngerninger efter utroskab. Den, der føler sig forrådt, bliver selvfølgelig trist, men i mange tilfælde har personen udvist imponerende handlekraft – og fået den utro partner til at forbryde bittert.

Den bedste hævn, jeg har hørt af denne art – og som er blevet omtalt på nettet – var efter Christina opdagede, at hendes mand Erik var utro.

Der er delte meninger om, hvorvidt historien er sand eller ej, men uanset hvad har den en meget tankevækkende pointe. Jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet – og det er imponerende kreativt!

Erik havde i et stykke tid haft et forhold til sin sekretær, og de to blev med tiden forelskede.

De besluttede sig for at blive et par, og en dag, da Erik kom hjem til Christina, fortalte han det, som det var, og at hun havde 3 dage til at pakke sine ting og forlade huset.

Christina mente, at de burde dele alt lige, men Erik – som var meget velhavende – havde topadvokater i ryggen, som sagde, at det eneste, Christina kunne få med, var en femtedel af husets værdi. Ikke en krone mere.

Den første aften pakkede hun alle sine ting. Den anden aften sørgede hun for at få det hele ud i flyttebilen, og den sidste aften nød hun en sidste stund i parrets fine spisestue. Hun spiste rejer med dyr kaviar og drak en flaske vin.

Shutterstock

Bagefter ville hun tage sin hævn mod sin eksmand. Han havde jo faktisk været hende utro, så alle de stinkende rester fra rejemiddagen pressede hun ind i gardinstængerne.

Dagen efter flyttede hun ud, og Erik og hans nye kæreste overtog huset.

Efter et par dage opdagede de en mildest talt ubehagelig duft, som var i alle husets rum. De prøvede at gøre rent og lufte ud, men det hjalp ikke.

Efter at det bare blev værre og værre, som dagene gik, fik de lagt nyt gulv, malet alle vægge og installeret ny aircondition. Intet hjalp.

Solgte huset billigt

Parrets bekendte stoppede med at komme forbi, og rengøringsfirmaet, de længe havde betalt for at gøre huset rent, nægtede at komme igen. Det stank for voldsomt. Til sidst kunne parret ikke holde det udlængere.

De satte huset til salg, men alle, der kom og så på huset, nåede knapt at træde ind ad døren, før de tog benene på nakken. Huset var umuligt at få solgt.

Godt 10 dage efter Christina havde forladt huset, ringede hun til sin eks-mand for at høre, hvordan det stod til. Han fortalte om den ærgerlige situation, at huset ikke engang kunne sælges til det halve af, hvad det burde koste.

Christina sagde, at hun savnede huset, og hun tilbød at købe det tilbage for en tiendedel af, hvad det var værd – og dermed halvdelen af det beløb, hun blev købt ud for. Erik var så desperat, at han gik med til handlen, og de skrev under samme dag.

Så langt, så godt. Om eftermiddagen så Erik og hans nye hustru til, mens flyttemændene bar alle deres ting ud fra huset og kørte dem væk i flyttebiler, som skulle tage dem mod deres nye villa et lille stykke derfra.

Derfor kørte parret ud til deres nye drømmehus for at sikre, at alt kom på plads.

Ind bar flyttemændene sofaer, fjernsyn, hårde hvidevarer, borde, billeder, senge – og gardinstænger…

Tøv ikke med at dele historien, hvis Christinas hævn gav dig et smil på læben!