OBS! Dette er et arkivfoto og viser ikke de omtalte personer i denne fiktive historie. Foto: 4pda.ru

Vits: Elev forfører læreren for at få bedre karakter – lærerens reaktion får eleven til at skrige højt

Den teknologiske udvikling har gjort, at mange unge i dag er lidt dovne. Alt skal foregå per automatik, at kæmpe for sine fremskridt hører fortiden til – og skolegangen skal helst kunne løses med et par klik på mobilen.

Sådan er det dog ikke helt. Der er selvfølgelig stadig unge, der er utroligt flittige, men alt for ofte hører man om dårlige resultater. Uden at vide præcis hvorfor tror jeg, at det, at vi stort set ikke længere behøver at tænke selv, gør, at der er et fald i selvstændigt tænkende personer.

Man kan selvfølgelig altid finde en genvej til fremgang. Det har vi nok alle gjort. Men det gik ikke helt som planlagt for den unge kvinde i denne fiktive, sjove historie.

Den 18-årige havde dovnet den igennem hele 3.G. Den kommende prøve var ekstremt vigtig, for der var nemlig stor sandsynlighed for, at hun ikke ville få lov til at gå op til de afsluttende eksamener og få sin studentereksamen, hvis hun ikke klarede sig godt. Men at studere og lære noget var frygteligt kedeligt.

Så en dag gik hun ind på sin lærers kontor, hvor han sad og rettede andre prøver. Den 18-årige pige havde stramme jeans og en lidt for kort trøje på. Hun låste døren og gik langsomt hen til lærerens skrivebord, hvor hun lænede sig frem, så han meget tydeligt kunne få et glimt af “badeboldene”.

”Jeg vil gøre alt”

Eleven kiggede forførerisk sin lærer i øjnene og sagde:

– Jeg vil gøre alt for at bestå prøven i næste uge!

Hun kørte sin tunge over læberne og sagde igen med en sensuel stemme:

– Jeg mener det, jeg vil gøre ALT for at bestå prøven.

Læreren kiggede op.

– Alt?, spurgte han nysgerrigt.

– ALT!, svarede eleven.

Blinker med øjet

Læreren lød straks mere interesseret.

– Mener du virkelig alt, som i ALT?

– Ja, stønnede eleven. Kun din fantasi sætter grænser! Jeg vil gøre alt, du har lyst til?

– Alt hvad jeg har lyst til?

Den unge kvinde nikkede, blinkede med øjet og lænede sig helt tæt op ad læreren. Han lænede sig mod hende og hviskede i hendes ene øre:

– Okay, det lyder da dejligt. Har du lyst til at…. LAVE DINE LEKTIER!?!

Tøv ikke med at dele vitsen videre til dine venner!