Vits: Chefen sender vrede Peter hjem fra arbejde

Vi kender stort set alle en person, som bare skal brokke sig over alt. Hvis det ikke er dårligt vejr, så er det kaffemaskinen på kontoret, der er elendig, eller også brokker vedkommende sig over konen derhjemme.

Sådanne personer har virkelig en irriterende evne til at skabe dårlig stemning, og man skal passe på ikke at falde ind i samme negative tankemønster. Der findes selvfølgelig små tricks til at undgå brokkerierne – se bare hvordan det gik for chefen i denne sjove fiktive historie.

Peter var en lidt gnaven vestjyde, som havde gået rundt og skældt ud på arbejdet i flere uger. Kaffen var elendig, kunderne nogle idioter, kollegaerne var endnu dummere, frokosten var elendig, luften på kontoret var tør, og derhjemme var livet intet at råbe hurra for.

Uanset hvad var det hele noget lort, mente Peter.

Efter chefen havde modtaget utallige klager om Peters humør og negative påvirkning på kollegaerne og kunderne, kaldte han vestjyden ind på sit kontor.

Nu skulle de to have en kammeratlig samtale om Peters opførsel.

– Peter, nu er det anden gang på en uge, at vi har den her samtale. Du trækker alle andre ned i sølet. Kan du gøre mig en tjeneste? Tag resten af dagen fri, tag hjem og bliv gode venner med konen. Så kan du komme tilbage mandag igen, og så forlanger jeg, at du er i bedre humør, sagde chefen.

”Hun var helt vild”

Peter mumlede lidt, men gik hjem, som han havde fået besked på. En uge senere kom han tilbage og var i sprudlende humør. Dagen begyndte med, at han lavede morgenmad til alle kollegaerne og bød alle på et stort kram.

Senere samme dag kom chefen forbi hans skrivebord og følte sig tvunget til at spørge:

– De virker meget gladere, Peter. Hvordan gik det?

– Det gik super godt, tak! Hun var helt vild. Vi havde vild sex i sengen hele eftermiddagen!

– Jeg sagde jo, at det ville få dig i bedre humør, svarede chefen glad.

– Ja, mange tak for det gode råd, sagde Peter og tilføjede:

– Forresten, det er et fantastisk flot hus, I bor i!

3 sekunder senere blev Peter fyret… 

Sådan kan det gå! DEL hvis historien fik dig til at trække på smilebåndet!