Vits: Bjarne stikker finger op i konens “lystgrotte” – Berit bliver kåd, indtil hun opdager hvorfor

Efter flere års ægteskab er sexlivet ikke nødvendigvis det samme, som da man var nyforelskede, hvor man aldrig kunne lade hinanden være.

Selvfølgelig er der undtagelser, hvor lidenskaben er lige så stærk trods årene. Men for de fleste par gælder det, at man er nødt til at kæmpe for at holde lidenskaben i live, hvis man har været sammen i flere år.

Følgende sjove (fiktive) historie illustrerer dog på en meget sjov måde, hvordan det kan se ud i soveværelset efter mange år sammen.

Jeg kunne ikke lade være med at grine højt af slutningen, og derfor følte jeg også en inderlig trang til at dele den med jer!

God læselyst!

Bjarne og Berit havde været gift i næsten 40 år. De elskede stadig hinanden lige så højt som den dag, hvor de sagde “ja” til hinanden i kirken, og de fortalte det ofte til hinanden.

Pludselig føler Berit noget

Men sexlivet var så godt som dødt – ingen af dem kunne huske, hvornår de sidst havde elsket.

Denne aften, præcis som alle andre aftener, lå parret i hver deres side af sengen. Bjarne læste en bog, mens Berit var ved at falde i søvn på sin side af sengen.

Men pludselig kunne Berit føle Bjarnes hånd på låret.

”Åh Bjarne!”

Bjarne førte sin hånd længere op ad Berits lår, indtil han nåede “lystgrotten”. Der lod han fingrene glide ind, til Berits store begejstring.

– Åh Bjarne! Vil du endelig have sex med mig?

– Nej for fanden! Jeg har bare brug for at gøre fingeren våd, så det er nemmere for mig at bladre side i bogen!

Tøv ikke med at DELE vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!