Vits: Bjarne kommer hjem og finder konen nøgen i sengen – uventet forklaring får ham til at gå i panik

Noget af det vigtigste i et parforhold er at kunne stole på hinanden. For det er ganske enkelt uholdbart, hvis man skal gå rundt og mistænkeliggøre sin partner konstant

Desværre er der alt for mange, som er deres partnere utro. Jeg har ikke ligefrem præcise tal på hvor mange, men jeg synes, man ofte hører om par, som har været nødt til at gøre det forbi, da den ene part har været utro.

Det er selvfølgelig ikke noget at grine af, men frække vittigheder om netop dette emne er af en eller anden årsag altid meget sjove. Måske skyldes det, at det er lidt ekstra forbudt. Når det så ikke er sket i virkeligheden, men bare er en historie, kan det være forløsende at grine af noget, der ellers mest bidrager til ubehag.

Jeg fandt denne frække vits tidligere i dag og følte straks, at jeg var nødt til at dele den med jer. Måske nogen har brug for et godt grin netop i dag?! Samtidig er delt glæde dobbelt glæde – og det er altid skønt at få andre til at grine.

Hvor historien kommer fra, ved jeg faktisk ikke helt, men som sagt synes jeg den er rigtig sjov. Slutningen er ubetalelig, så hæng på hele vejen! Sørg også for at trykke på del-knappen og på den måde sprede grinet videre til dine venner!

Hører lyde fra soveværelset

Da Bjarne kommer tidligere hjem fra arbejdet end forventet, hører han straks mærkelige lyde oppe fra soveværelset, i det øjeblik han træder ind ad døren.

Han løber op ad trappen, og inde i sit og konens soveværelse ser han hende ligge helt nøgen på sengen. Hun sveder voldsomt og er helt forpustet.

– Jeg tror, at jeg har fået et hjerteanfald, gisper hun.

Nøgen mand

Bjarne løber ned ad trappen for at ringe efter en ambulance, da deres 5-årige søn pludselig skriger.

– Far, manden i huset ved siden af gemmer sig i klædeskabet, og han har intet tøj på!

Bjarne styrter op ad trappen igen, flår klædeskabet op og får øje på manden.

– Din satan!, råber han.

– Min kone har fået et hjerteanfald, og så løber du nøgen omkring og skræmmer ungerne…

Tøv ikke med at dele historien, hvis den gav dig et smil på læben!