Vits: Bjarne besøger “glædespige” for første gang

En god fræk historie har altid haft en helt unik evne til at gøre mig i et bedre humør!

Jeg har altid elsket at have det sjovt og fortælle vittigheder, gerne i godt selskab – og man siger jo, at delt glæde er dobbelt glæde!

Netop derfor tænkte jeg, at jeg ville dele denne sjove historie med jer. Selvom den er fiktiv, gav den mig alligevel et godt grin!

Vitsen handler om Bjarne, der besøgte en “glædespige” for første gang – men så gik det helt galt!

Glædespigen og Bjarne havde tilbragt hele natten sammen. Men morgenen efter, da Bjarne skulle forlade sit selskab, nægtede han at betale. Kvinden reagerede selvfølgelig meget voldsomt, blev meget vred, ringede til politiet og det hele endte for retten.

Den store dag kom, og forhandlingerne skulle lige til at starte, da en gymnasieklasse kom ind i retssalen. Dommeren indser straks problematikken, og kalder både Bjarne og glædespigen op til skranken.

Bjarne forklarer sig

Dommeren forklarer, at med tanke på sagens komplicerede moral er de nødt til at foregive, at de ikke er prostitueret og kunde, men at sagen handler om en tvist mellem en sælger og køber af en lejlighed.

Forhandlingerne begynder med, at Bjarne får lov til at fortælle sin version af den pinlige situation:

– For det første var lejligheden fugtskadet. For det andet var lokummet alt for tæt på stuen – og for det tredje var lejligheden alt for stor, forklarer Bjarne.

Dårlig beliggenhed

Herefter skulle glædespigen forklare sin version:

– Angående fugten i lejligheden var køberen godt forberedt, da han havde to regnjakker på. Hvad angår lokummets beliggenhed i forhold til stuen, er det ikke vigtigt, fordi at køberen løb frem og tilbage mellem de to værelser hele tiden.

– Og hvad angår lejlighedens størrelse, så kan han ikke forvente at blive tilfredsstillet, hvis han kommer med møbler til at fylde en et-værelses, når man flytter ind i en fire-værelses lejlighed.

Jeg kunne ikke lade være med at grine af denne historie!

Tøv ikke med at dele vitsen med dine venner, hvis den gav dig et smil på læben!