Vits: Bankmand håner unge Line foran alle kunderne

Det er pokkers frustrerende at betale gebyrer til banker og for at få lov til at parkere.

Selvom man selvfølgelig skal overholde love og regler, så synes jeg mange gange, at det næsten føles som tyveri ved højlys dag, når man skal betale store summer for selv de mindste banktjenester eller for at parkere sin bil i et par timer.

Ofte virker det også meget dyrere, end hvad det egentlig burde være. Derfor gælder det om at udnytte lejligheden, når den opstår for at gøre et kup. I en verden, hvor økonomien er en stor videnskab, er det ikke så nemt for os “almindelige” mennesker at få store gevinster på markedet. Men nogle gange opstår der situationen, der er for gode til ikke at udnytte.

Det er denne fiktive, sjove historie et klokkerent eksempel på! Slutningen er faktisk helt fantastisk!

Smukke 25-årige Line kommer ind i en bank i København centrum.

Hun skal til Asien for at gøre forretninger i 1 uge, og derfor skal hun låne 15.000 kroner. Bankmanden forlanger selvfølgelig en eller anden for for sikkerhed for at give hende lånet.

Accepterer sikkerheden

Line siger, at hun har en spritny Rolls Royce parkeret på gaden udenfor, hvorefter bankmanden begynder at skraldgrine. Han tror ikke på hende – og lader alle andre kunder i butikken høre det.

Så finder Line en nøglering med mærket “Rolls Royce”, og efter bankmanden har undersøgt det hele nærmere, accepterer han lidt skamfuldt luksusbilen som sikkerhed for lånet.

Han og kollegerne bliver dog ved med at spekulere over, at blondinen bruger en Rolls Royce til en værdi af 3 millioner til at stille sikkerhed for et lån på blot 15.000 kroner.

”Det overraskede os…”

Herefter kører han luksusbilen ned i bankens garage og parkerer den der.

1 uge senere kommer Line ind i banken igen. Hun betaler de 15.000 kroner tilbage plus en rente på 120 kroner.

Så siger bankmanden til hende:

– Vi er selvfølgelig glade for, at du gerne ville låne penge af os, men vi er lidt forvirrede. Da du var væk, fandt vi frem til, at du er mangemillionær. Det overraskede os, at du var nødt til at låne 15.000 kroner.

Line svarer:

– Hvor ellers kan jeg parkere min bil i København i en uge for 120 kroner?

Det var da et genialt trick! Tryk nu på DEL, hvis vitsen gav dig et smil på læben!