Vits: Anders går fra sin kone med ondskabsfuldt brev - men genial hævn får ham til at græde

Vits: Anders går fra sin kone med ondskabsfuldt brev – men genial hævn får ham til at græde

Regelmæssig motion og sund kost er vigtige forudsætninger for at leve et sundt og langt liv. Men efter min ydmyge mening er der noget andet, der er langt vigtigere: nemlig at grine og have det sjovt.

Hvis jeg ikke har venner, familie eller kollegaer omkring mig, der får mig til at grine, læser jeg ofte sjove historier for at få et godt grin.

Når det kommer til sjove historier, er det primært de lidt frække og forbudte af slagsen, jeg finder sjovest.

Nogle kan mene, at det er lidt barnligt, men jeg har altid en fest, når jeg læser dem.

Denne vits fandt jeg på nettet for et par dage siden, og jeg fandt den så sjov, at jeg næsten var tvunget til at dele den med jer!

Anders var fast besluttet på at finde ud af, hvordan hans kone ville reagere, hvis han en dag pludselig forlod hende. Så han skrev et ondskabsfuldt brev, hvori han forklarede sin kone, at han beklagede situationen og at han var skredet fra hende. Han lagde brevet på natbordet og gemte sig under sengen for at se hendes reaktion.

“Jeg kommer”

Da hans kone kom hjem, fandt hun brevet på natbordet, læste det og skrev så noget bag på brevet. Herefter skiftede hun tøj, mens hun sang lykkeligt. Så tog hun sin telefon og ringede.

– Hej skat. Jeg er ved at gør mig klar, og så kommer jeg med det samme. Min idiot af en mand har endelig opdaget, at jeg er ham utro og er nu skredet fra mig. Jeg var virkelig dum i hovedet, da jeg giftede mig med ham. Vi ses snart, skat!

Anders var rasende

Hun lagde på og nynnede, da hun forlod soveværelset. Anders kravlede langsomt frem med tårer i øjnene. Han var rasende og knust og sætte sig på sengekanten, da han så brevet. Han undrede sig over, hvad hans kone havde skrevet på sedlen, så han tog den. På sedlen havde hun skrevet:

“Jeg kunne se dine fødder, din tosse, jeg er gået i Netto for at købe brød og mælk.”

Fantastisk gjort af konen! Tryk nu på DEL-knappen for at give dine venner et godt grin!