Vits: Alle mænd hvisker 4 ord til landmanden ved begravelsen – præsten besvimer, da han hører hvorfor

Få ting her i livet kan gøre mig i så godt humør som en rigtig sjov historie!

Jeg fandt denne frække historie tidligere i dag, og jeg følte straks en inderlig trang til at dele den med jer. Men for lige at teste den fortalte jeg den først til vores naboer, mens vi drak kaffe på terrassen, og de kunne ikke lade være med at grine, da jeg kom til sidste sætning!

Nogle vil måske finde vitsen lidt for grov, men jeg er ikke enig. Historien er trods alt fiktiv, og så er jeg af den overbevisning, at man kan lave sjov med det meste. Jeg respekterer selvfølgelig, at andre er af en anden mening!

Landmanden gik rundt på marken og pløjede, da hans kone kom ud med frokost til ham. Han førte muldyret ind i skyggen under et træ, hvor han satte sig på en stub for at spise. Men før den gamle mand nåede at tage den første bid, begyndte konen at brokke sig og råbe af ham.

Hun klagede over alt mellem himmel og jorden, og syntes knap nok at tage pauser for at trække vejret.

Pludselig sparkede muldyret bagud og ramte konen lige i hovedet med bagbenene. Hun døde på stedet.

Rystede på hovedet

Ved begravelsen 3 dage senere bemærkede præsten noget mærkeligt. Da kvinderne kom hen til for at vise landmanden deres medfølelse, lyttede enkemanden et minut og nikkede anerkendende.

Men da mændene ved begravelsen gik hen til enkemanden, lyttede den gamle landmand et minut og rustede meget bestemt på hovedet.

Præsten fandt det hele så mærkeligt, at han senere valgte at spørge landmanden, hvad det hele drejede sig om. Så efter gravøllet bad præsten landmanden om at komme ind på hans kontor, hvor han meget direkte spurgte, hvorfor han havde rystet på hovedet af mændene, men nikket til kvinderne.

– Jo, ser du, sagde landmanden. Da kvinderne kom hen til mig sagde de alle, at min kone så så smuk ud i kisten, eller at hun havde en smuk kjole på. Derfor nikkede jeg.

– Men hvad med mændene?, spurgte præsten.

– De ville vide, om muldyret var til salg.

Tøv ikke med at dele vitsen med dine venner på Facebook, hvis den gav dig et smil på læben!