Vits: Pilot afslører vilde sexplaner for hele flyet – så siger Ole 5 ord, som får stewardessen til at besvime

Når man diskuterer private, intime eller pinlige anliggender, er det vigtigt at være opmærksom på sine omgivelser. For man har selvfølgelig ikke lyst til, at alle skal finde ud af det.

Det er følgende fiktive og sjove historie et glimrende eksempel på. Jeg grinte højt, da jeg læste sidste sætning – og jeg er overbevist om, at de fleste af jer vil elske denne frække vits!

Dagens frække vits

Flyet mod Mallorca ruller ud på landingsbanen i Kastrup. Man letter helt problemfrit og oppe blandt skyerne fortæller kaptajnen som sædvanligt lidt oplysninger til passagererne.

– Velkommen ombord! Det er kaptajn Kristensen, der taler. Klokken er nu 10:00 lokal tid på Mallorca, og vi er beregnet til at lande klokken 12:30. Det er relativt skyfrit, vindstille og temperaturen er allerede dejlige 21 grader i skyggen!

– Min besætning og jeg ønsker jer alle en fantastisk ferie, afslutter kaptajn Kristensen, da han lægger mikrofonen fra sig, men han glemmer at slukke den.

– Har du tændt for autopiloten, Bjarne?, spørger han.

– Ja, er svaret.

– Godt! Så går jeg ud og skider, og bagefter tager jeg Mathilde med herind for at give hende en ordentlig rusketur – det har hun jo aldrig sagt nej til.

Falder i gangen

Passagerne og kabinepersonalet hører kaptajnens vilde sexplaner. En af stewardesserne begynder at løbe op ad gangen for at advare piloterne om fadæsen med mikrofonen, men hun falder over en af passagerernes fødder:

Ole, en ældre gentleman, hjælper hende op og siger:

– Tag det roligt. Der er ingen grund til at stresse sådan. Han skal jo først skide!

Tøv ikke med at DELE vitsen for at byde dine venner på et godt grin!