Vits: 97-årige Bjarne giver Berit frækt forslag på plejehjemmet – uventet svar giver ham næsten hjertestop

Mange er af den overbevisning, at man ikke har et aktivt sexliv, når man bliver ældre. Sådan er det måske i nogle tilfælde, men en del par formår at holde sig aktive i soveværelset, selv om de har rundet flere skarpe hjørner rent aldersmæssigt. Selv som pensionist, eller plejehjemsbeboer, kan man jo føle det pirre i kroppen. Det er der slet intet underligt ved!

Følgende fiktive (og sjove) historie handler om netop dette. Jeg fik mig et rigtig godt grin af den ældre kvindens sidste svar, så jeg følte en inderlig trang til at dele historien med jer. For som man siger, så er delt glæde dobbelt glæde!

Jeg hørte historien for første gang tilbage i 90’erne, hvis jeg husker rigtigt. Den gang blev den dog fortalt på en lidt anden måde, og jeg må indrømme, at denne version var endnu bedre!

Havde mødt hinanden på plejehjemmet

Gamle Bjarne og Berit havde mødt hinanden på plejehjemmet. En onsdag sad de i opholdsrummet, da den 97-årige gamle mand kiggede lidt lummert på tanten og sagde:

– Du! For 20 kroner knalder jeg dig i gyngestolen. For 50 kroner gør jeg det i sofaen derovre. Men for 100 kroner inviterer jeg dig på en romantisk middag på mit værelse, og så får du en hel nat med lidenskabelig sex, siger Bjarne.

Her har du 100 kroner

Berit tænkte lidt. Herefter tog hun sin håndtaske og fandt 100 kroner, som hun gav til den gamle mand.

– Så, her har du 100 kroner, siger hun.

– Okay, Så du vil have en romantisk middag?, hvisker Bjarne med en forførende stemme.

Så kigger Berit overrasket på ham.

Tag dig sammen! Jeg skal have fem vilde omgange i gyngestolen!

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!