Vits: 97-årig jordemoder får et sidste ønske efter sin død – så afsløres den forbudte hemmelighed

Denne sjove historie faldt jeg over tidligere i dag, og jeg fandt den meget underholdende. Jeg grinte højt, hvilket mine kollegaer også gjorde, da jeg fortalte den over morgenkaffen. Man skal huske på, at et godt grin forlænger livet, så del historien med dine venner for at gøre deres liv lidt længere!

Den gamle jordemor Else var nu død i en alder af 97 år efter lang tids sygdom. Oppe i himlen blev hun som ventet budt velkommen af Sankt Peter. Han siger:

– Har du et sidste ønske nu, før træder ind til os her i paradiset?

– Ja, svarer jordmoren Else. Jeg vil gerne vende tilbage til jorden én sidste gang for at overvære en fødsel, hvor faren er den, der skal holde smerten ud.

Gik ikke som forventet

Sankt Peter mente, at det var et rimeligt ønske, og han sender Else tilbage til jorden til et hjem, hvor en fødsel er i fuld gang. Moren føder barnet uden smerter, men da jordemoren går ind for at se, hvordan manden har reageret, finder hun ham sidde afslappet i lænestolen, hvor han nyder sin pibe helt stille og roligt.

– Hvordan har du det? Har du ikke ondt nogen steder?, spørger jordemoren overrasket.

– Nej, jeg har det fint, svarer manden. Men vi er nok nødt til at ringe efter en ambulance til vores nabo, Børge, for han ligger og skriger som tosset efter hjælp!

Tryk på DEL-knappen nedenfor, hvis historien gav dig et smil på læben!