Vits: 96-årige Bjarne tager til læge med pinligt problem - 7 dage senere afsløres chokerende detalje

Vits: 96-årige Bjarne tager til læge med pinligt problem – 7 dage senere afsløres chokerende detalje

Det er ikke en dans på roser at blive gammel. Selvom nogle holder fanen højt et godt stykke oppe i årene, har kroppen en tendens til at begynde at knage og skabe problemer. Det er dog helt naturligt, og man er nødt til at få det bedste ud af situationen.

Jeg er af den mening, at vi skal respektere alle ældre, som har bidraget til at opbygge det danske samfund, som vi kender i dag. Derfor synes jeg også, at ældrepleje og velfærd er vigtigt. For vores ældre kan faktisk ikke have det for godt!

Følgende sjove (fiktive) historie handler om en ældre mand, der forsøger at få løst et for ham pinligt problem. Men slutningen afslører dog noget uventet – og jeg fik mig et godt grin! Derfor følte jeg også en inderlig trang til at dele vitsen med jer!

Dagens sjove historie

96-årige Bjarne tager til lægen med et problem, han selv synes er meget pinligt.

– Jo, ser du, jeg prutter konstant. Det lugter i og for sig ikke, og de er faktisk også lydløse. Men det er ekstremt ubehageligt. Jeg har faktisk slået 30 prutter, siden jeg kom ind på dit kontor, fortæller Bjarne lægen.

Lægen tænker lidt, og efter et stykke tid giver han Bjarne en recept.

Får piller

– Tag disse piller i en uge og kom så tilbage til mig om en uges tid, siger han.

7 dage senere vender 96-årige Bjarne tilbage til lægen – men denne gang er han endnu mere flov over situationen.

– Doktor! Jeg ved ikke, hvad det var for nogle piller, men nu er problemet faktisk endnu værre! Jeg prutter mere end nogensinde før – og nu stinker de også!

– Rolig, svarer lægen. Nu har vi gjort noget ved din lugtesans, nu kan vi behandle din dårlige hørelse!

Jeg fik mig under alle omstændigheder et godt grin af den sidste kommentar! Gør din venner en tjeneste og tryk på del-knappen, hvis vitsen gav dig et smil på læben!