Vits: 94-årige Svend tager til sit årlige lægebesøg

Det er ikke altid en dans på roser at blive ældre. Kroppen kan ikke det samme som før – og skavankerne plejer at afløse hinanden i et tempo, man ikke har oplevet tidligere i livet. Det kan være meget frustrerende.

For at håndtere dette hjælper det, hvis man holder hovedet og humøret højt, for så bliver alt livet meget lettere. Det er denne sjove historie et klokkerent eksempel på!

94-årige Svend begiver sig til sit lokale lægehus for at få foretaget sin årlige helbredsundersøgelse, og 3 dage senere er han tilbage for at diskutere resultaterne med sin læge.

Gode nyheder

Lægen tager imod den ældre mand i venteværelset, og fører ham ind i undersøgelseslokalet.

– Jeg har gode nyheder, Svend! Dine testresultater kunne ikke være bedre. Rent fysisk er du i topform. Hvordan har du det rent mentalt og følelsesmæssigt? Jeg ved, at du er troende. Hvordan er dit forhold til Gud?

– Det er fantastisk, svarer den ældre mand. Gud og jeg taler ofte med hinanden. Han kender til mit dårlige syn, og har derfor sørget for, at lyset tændes automatisk, når jeg står op om natten for at gå på badeværelset. Når jeg så er færdig, sørger han for at slukke lyset igen.

– Wow! Det lyder utroligt, svarer lægen.

Bekymret for mentale helbred

Senere samme dag kommer lægen til at tænke på, hvad Svend har fortalt. Lægen bliver mere og mere bekymret for den gamle mands mentale helbred. For det lød jo faktisk ikke helt normalt det der med lyset. Til sidst går lægen i panik, og nu han nødt til at tale med Svends kone, og derfor ringer han til hende.

– Hej Hilda, siger han. Det ser ud til, at Svend er i topform rent fysisk. Men jeg er bare lidt bekymret for hans forhold til Gud. Er det sandt, at når din mand står op for at tisse om natten, så “PUFF” tændes lyset, og når han så er færdig, så “PUFF” slukker Gud det igen?

– Åh nej, svarer konen. Den gamle tosse! Han er begyndt at pisse i køleskabet igen…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!