Vits: 91-årig gifter sig med ung model

Gennem årene har vi set flere eksempler på ældre velhavende maænd gifte sig med langt yngre kvinder.

Uanset hvordan man vender og drejer det, er det svært at tro, at hun udelukkende gør det af kærlighed. Et glamourøst og rigdom er lokkende – og mange gange er det svært at tro, at det ikke betyder noget.

Jeg respekterer alles frie valg, og jeg siger absolut ikke, at der er noget galt med dette. Men par som Anna Nicole Smith og hendes oliemilliardær eller Hugh Hefter og hans yngre partnere fik trods alt opmærksomhed af en grund. Det vækker følelser og holdninger hos folk.

Hvad angår parret i denne fiktive og sjove historie, var der stor forskel på deres alder og formue. Men dagen efter brylluppet indså bruden dog sin frygtelige fejltagelse.

Jeg fik mig et rigtig godt grin af slutningen, og da den er lidt grov, skal man huske på, at historien er fiktiv.

I denne historie tjekker en ung 21-årig model og hendes 91-årige mand ind på et hotel, hvor de skal fejre deres bryllupsnat sammen. Personalet virker ikke til at være superbegejstrede over situationen.

Hvad skal en så ung tøs dog med en så gammel mand?

Men dagen efter hører de noget, der får dem til at bryde ud i et stort grin. Og hånden på hjertet tror jeg også, at du også får svært ved at lade være med at grine.

Parret på billedet har intet med historien at gøre. Foto: Identify Magazine.

En 91-årig brudgom og hans 21-årige smukke brud forårsager mange hævede øjenbryn, da de tjekker ind på et hotel i det indre København. Begge er meget konservative og traditionelle, og har dermed ikke haft sex med hinanden før bryllupsnatten.

Håret står ud til alle retninger

Præcis klokken otte morgenen efter kommer den 91-årige mand ind i restauranten, mens han fløjter en glad melodi. Han sætter sig ved et bord, bestiller morgenmad mens han smiler stort til servitricen.

Et kvarter senere kommer hans nye 21-årige modelkone ind i restauranten på vaklende ben. Hun har store poser under øjnene, og hendes hår står ud til alle retninger.

Hun ser så trist ud, at en rengøringskone løber hen til hende:

– Hvad er der dog sket? Du er en ung pige med en gammel mand, men du ligner en, der har været i slåskamp med vilde hunde.

– Den fanden snød mig. Han sagde, at han havde sparet op i 70 år. Jeg troede, at han talte om penge…

Tøv ikke med at DELE historien, hvis den gav dig et smil på læben!