Vits: 9-årig dreng stiller sin far et svært spørgsmål, morens reaktion er genial

Noget af det bedste jeg ved er sjove historier. I årenes løb har de fået mig til at trække på smilebåndet utallige gange, når jeg har været i dårligt humør. Følgende vits er en af mine personlige favoritter, selvom den muligvis ikke er en af de mest stuerene.

En 9-årig dreng sad og lavede dansklektier, da han fik problemer med et spørgsmål; “Hvad er forskellen mellem potentielt og realistisk?”.

Drengen på billedet har intet med denne fiktive historie at gøre

Han spurgte sin mor, som svarede;

– Tjah, gå ud og spørg din far, om han kunne tænke sig at have sex med Angelina Jolie for fem millioner kroner. Spørg herefter din søster om det samme og så din storebror om det samme….

Drengen gik ud og spurgte sin far, “Far, ville du have sex med Angelina Jolie for fem millioner kroner?”

Faren svarede; “Jeg ville have sex med enhver kvinde for fem millioner, at det er Angelina Jolie, ville bare være en bonus.”

Herefter gik drengen tilbage i huset og spurgte sin storebror om det samme, og broren svarede også, at han ville have sex med Angelina Jolie eller enhver anden kvinde for mindre end fem millioner kroner.

Til sidst spurgte drengen sin storesøster, om hun ville have sex med Angelina Jolie for fem millioner?

“Ja, uden tvivl”, svarede søsteren, “Jeg ville have sex med enhver kvinde for fem millioner kroner.”

Drengen gik tilbage i køkkenet til sin mor.

“Nå?”, spurgte moren.

Drengen fortalte om de svar, han havde fået. Moren nikkede og sagde: “Som jeg ser det, sidder vi potentielt med en formue på femten millioner kroner, men realistisk set har vi to trækkerdrenge og en lebbe.”

Synes godt om og del historien, hvis den også fik dig til at grine.