Vits: 71-årig fra Herning vil købe ekstra store kondomer – uventet årsag får ekspedienten til at besvime

Jeg finder det meget vigtigt, at man tør være præcis, den man er, og ingen bør begrænse deres personlighed på grund af, hvad andre mener og tænker. Det kan dog resultere i sjove øjeblikke, når folk er usædvanligt åbne og ærlige.

Hvilket denne bedstemor med slaw’ i følgende sjove historie beviser til perfektion! Jeg grinte højt og længe, da jeg læste sidste sætning!

Så længe man kan retfærdiggøre sine meninger og tanker synes jeg virkelig, at man skal turde være sig selv. At være usædvanlig åben og dristig er ikke ulovligt, og det kan sågar være utroligt forfriskende at høre nogen, som taler lige ud af posen.

Jeg fandt denne frække vits på nettet i går, og jeg følte straks en inderlig trang til at dele den med jer. For et godt grin forlænger livet, og derudover er delt glæde dobbelt glæde!

Men nu til den sjove historie:

En 71-årig kvinde fra Herning kommer ind på apoteket. Der er mange kunder, og hun går lige en omgang for at undersøge hylderne, hvorefter hun stiller sig sidst i køen til kassen.

Ekspedienten bliver chokeret

Endelig bliver det pensionistens tur til at modtage betjening. Så spørger hun meget højlydt:

– Sælger I ekstra store kondomer her?

Ekspedienten bliver lidt chokeret over den ældre kvindes åbenhed, men tilpasser sig hurtigt situationen og siger roligt.

– Ja, dem har vi på lager. Vil du gerne købe en pakke?

Den ældre kvinde svarer:

– Nej, nej! Men ville det være okay, hvis jeg stiller mig her og venter på, at der kommer en mand, som skal købe dem?

Ekspedienten besvimede – men er det ikke skønt stadig at have livsgnist, selvom man er i livets efterår?

DEL hvis vitsen fik dig til at trække på smilebåndet!