Vits: 4-årige Martin ser sin mor gøre det forbudte gennem nøglehullet – reaktionen er helt genial

Børn er helt vidunderlige, det kan de fleste af os nok blive enige om.

I løbet af børnenes barndom forsøger de fleste at forstå sig på voksenlivet. Selv om det ikke altid er muligt, fører det ofte til charmerende og sjove situationer.

Alle med børn har nok oplevet det her og forstår, hvad jeg mener. Man må prøve at nyde de hyggelige øjeblikke, for snart står de lille guldklumper med deres egen familie, hus og arbejde…

Denne historie handler om, at børn godt kan have lidt svært ved at forstå sig på voksenlivet, og jeg fik mig et rigtig godt grin, da jeg læste den. Derfor følte jeg en inderlig trang til at dele den med jer, da delt glæde er dobbelt glæde!

7-årige Henrik og lillebror Martin på 4 kommer tidligt hjem fra skole. De kan ikke finde deres forældre nogen steder i huset, men bemærker dog, at døren ind til deres soveværelse er låst, hvilket eller er en sjældenhed midt på dagen.

Kigger gennem nøglehullet

Henrik går hen og stiller sig ved nøglehullet og bliver straks mundlam, men Martin skubber straks sin storebror væk og bemærker, at der er gang i mange avancerede aktiviteter inde i soveværelset.

De to drenge har begge lidt svært ved at forstå, hvad forældrene, som kører hårdt på (det er helt klart forbudt for børn), har gang i – men efter lidt tid vender Martin sig lidt eftertænksomt mod sin storebror og udbryder:

– Mor er blevet rablende vanvittig. Hvad mon far vil gøre med hende nu? For da jeg suttede på min tommelfinger, sendte de mig til børnepsykolog…

Tøv ikke med at dele vitsen, hvis den gav dig et smil på læben!