Vits: 3 rockere truer 81-årige Peter med bank – så tager pensionisten hård hævn

Man skal aldrig lægge sig ud med en erfaren mand eller kvinde. De har ofte en helt anden visdom end andre – og de fortjener selvfølgelig respekt efter at have tjent samfundet i mange, mange år.

Især dem, der har levet et ekstra sjovt liv, kan dele skønne historie fra “gamle dage”. Derfor tænkte jeg, at denne sjove og fiktive historie var fantastisk – helt klart en af mine favoritter.

Jeg håber, du også kan lide den – og i så fald må du gerne DELE den videre til dine venner!

En 81-årig mand ved navn Peter sad stille og roligt og spiste på en lille kro i Jylland, hvor han havde kørt til i sin store traktor, da 3 hårde rockere kom ind.

Wikimedia

Den ældre mand havde bestilt et smørrebrød, en kop kaffe og et stykke kage.

Spiste Peters mad

Den første rocker gik direkte hen til den gamle mand, tog hans smørrebrød og spiste det, grinede af Peter og gik videre.

Den anden rocker gik hen til den gamle mand, tog hans kop med kaffe, drak kaffen og hældte så slatten over hovedet på Peter.

Den tredje rocker gryntede på vej hen mod den gamle mand, hvor han tog mandens tallerken med kagen og slugte hele kagen i én mundfuld. Han børstede krummerne ned i Peters skød – og bagefter gik han hen og satte sig med sine to rocker-venner.

Uden at sige et ord rejste den gamle mand sig op, tog sin tegnebog og betalte for det hele – hvorefter han forlod lokalet.

“Ha! Der var ikke meget mand over ham!”, sagde en af rockerne hånligt til en tjener.

Hun smilede og svarede:

“Der var åbenbart heller ikke meget traktorfører over ham. For han bakkede lige over 3 store motorcykler på vej væk herfra…”

Man skal aldrig lægge sig med med en bedstemor eller bedstefar med slaw’! Tryk på del-knappen, hvis du er enig!