Unge mænd vil være sammen med den smukke kvinde – indtil de finder ud af, hvor gammel hun er

Det bliver sværere og sværere at holde sig i form jo ældre man bliver. Det er en helt naturlig proces.

Dels forandrer kroppen sig med alderen, og dels begynder man måske at nyde livet lidt mere på sine ældre dage.

Det kan ofte resultere i nogle ekstra kilo. Der er naturligvis ikke noget galt med det, selvom man selvfølgelig bør holde sig i gang med gåture, cykelture eller lignende.

Men 73-årige Carolyn Hartz viser, at alder virkelig bare er et tal!

At leve sundt er en tanke, som vi alle har med os, uanset om vi selv vælger at ignorere det fra tid til anden, især i weekenderne, hvor man gerne under sig noget godt!

Men Carolyn Hartz har levet sundt i over 30 år, og nu gør hun kvinder, som er flere årtier yngre, grønne af misundelse med sin veldrejede krop.

Var afhængig af sukker

Carolyn Hartz, som i dag har skrevet bøger om kost, var afhængig af kager og andre søde sager, men besluttede sig for at stoppe helt med sukker for 30 år siden.

– Det var meget svært i begyndelsen, men jeg tror virkelig, at det er selve nøglen til, at det lykkedes at holde mig i form. Jeg spiser altid protein til hvert måltid, især til frokost. Det plejer at lindre den største sukkertrang, siger Carolyn til sitet Shared.

At have den rette attitude til livet

Andre tips, som den 73-årige har til andre kvinder, er at passe godt på sin hud og undgå solen. Desuden handler det, ifølge Carolyn, om at have den rette attitude til livet.

– Sammenlign ikke dig selv med andre, men lad dig inspirere i stedet. At være misundelig på dine venner er at sløse med sine følelser og sit velvære. Tænk heller ikke på alderen som et problem, siger Carolyn til Shared.

Hvilken sej bedstemor, hun ved virkelig, hvordan man holder sig frisk! Tryk nu på DEL-knappen for at inspirere dine venner!