Unge Fisker-Martin fra Esbjerg chokerer chefen på sit nye arbejde i København

Denne sjove historie faldt jeg over tidligere i dag, og jeg fandt den meget underholdende. Jeg grinte højt, hvilket mine kollegaer også gjorde, da jeg fortalte den over morgenkaffen. Man skal huske på, at et godt grin forlænger livet, så del historien med dine venner for at gøre deres liv lidt længere!

En ung fisker fra Esbjerg, Martin, havde lyst til at skifte karriere, og derfor flyttede han til København for at søge job. Han besøgte flere indkøbscentre, og til sidst blev han endelig indkaldt til samtale med chefen for et af hovedstadens mest prominente indkøbscentre, som spurgte:

– Har du nogen salgserfaring?

– Tjaah, tjoooh. Jeg har da solgt lidt fisk på havnen, efter vi har været ude at fiske.

Eftersom chefen fandt den unge mand meget sympatisk og ærlig omend lidt naiv, valgte han at ansætte Martin.

– Du kan starte i morgen tidlig, sagde han. Jeg kommer ned efter lukketid i morgen aften for at se, hvordan du har klaret dig første dag.

Den unge esbjergenser havde en tung dag, men til sidst var det endelig fyraften. Efter lukketid kom chefen som aftalt ned for at høre, hvordan den første arbejdsdag var gået.

– Hvor mange salg lavede du så i dag?, spurgte chefen.

– Ét, svarede Martin

Chefen blev lidt forundret og sagde:

– Kun ét?! Vores sælgere plejer normalt at lave mellem 20-30 salg om dagen. Hvor stor var salget så?

– 1.911.138 kroner.

Chefen blev meget overrasket og gentog beløbet:

– 1.911.138 kroner!? Hvad solgte du til ham?

– Først solgte jeg ham en lille fiskekrog. Herefter solgte jeg ham en mellemstor fiskekrog. Så solgte jeg ham en stor fiskekrog. Så købte han en fiskestang. Da jeg spurgte ham, hvor han skulle hen at fiske, svarede han, at ville køre ud til kysten. Så sagde jeg til ham, at han havde brug for en båd, så vi gik ned til båd-afdelingen. Her solgte jeg ham den store Bayliner med dobbelt motor. Herefter viste det sig, at hans lille Honda Civic ikke kunne trække den store båd, så jeg tog ham med hen til bil-afdelingen og solgte ham den store Chevrolet Tahoe.

Chefen, som nu var meget chokeret, sagde:

– Så det du fortæller mig er, at en mand kom ind for at købe en fiskekrog, og du formåede at sælge en båd og en bil til ham?

Så svarede den unge esbjergenser glad:

– Nej, nej! Han kom ind for at købe tamponer til sin kone, og så sagde jeg til ham, at han lige så godt kunne tage på fisketur, nu hvor weekenden allerede var ødelagt!

Tøv ikke med at dele historie videre, hvis den gav dig et smil på læben!