Ældre mand vil udskifte konen med en 23-årig lækker kvinde, da han er blevet rig – hendes svar er genialt

Her i Danmark har vi en trist nordisk rekord i antal af skilsmisser pr. år., og man anslår, at cirka halvdelen af alle ægteskaber ender i en skilsmisse. Årsagerne kan være mange, alt fra at man vokser fra hinanden, ikke elsker hinanden længere eller blot har en formodning om, at græsset er grønnere på den anden side.

Men følgende historie viser, at dette ikke altid gør sig gældende. Jeg vil gerne indrømme, at historien er en vandrehistorie, som har floreret rundt på de sociale medier og internettet i mange år. Men det ville ikke overraske mig, hvis følgende samtale virkelig har fundet sted. Derudover var den så tilpas sjov, at jeg ganske enkelt var nødt til at dele den med jer.

Læs og nyd den, og del den efterfølgende med dine venner på Facebook, hvis du også mener, at den var lige så sjov, som jeg gjorde.

Efter at have været gift i 50 år kiggede jeg meget grundigt på min kone en dag, og sagde, “For halvtreds år siden havde vi et billigt hus, en skrammelkasse af en bil, sov på en sovesofa og så nyheder på et 10-tommers sort-hvid fjernsyn, men jeg sov med en lækker 23-årig ung pige hver nat.

Nu har jeg et hus til 3 millioner, en bil til 400.000, en dejlig stor seng og et 50-tommer fladskærms-TV, men jeg sover med en 69-årig gammel rynket kvinde. Det virker til, at du ikke har overholdt din del af aftalen.”

Fik svar på tiltale

Min kone er en meget fornuftig kvinde. Hun sagde til mig, at jeg bare kunne gå ud og finde en lækker 23-årig ung kvinde, og hun ville sørge for, at jeg igen ville komme til at bo i et billigt hus, køre i en skrammelkasse af en bil, sove på en sovesofa og se nyheder på et 10-tommer stort sort-hvid fjernsyn.”

Det lukkede nok munden på manden, tror du ikke? Del historien med dine venner, hvis den også fik dig til at trække på smilebåndet!