Stor biker ser ung kvinde som vil hoppe fra en bro – så siger han 3 ord, som redder hendes liv (fiktiv)

Der er mange gode grunde til at dele en sjov historie. Helt personligt handler det for mig om at sprede lidt glæde videre til mine venner. For det virker nemlig til, at der er så mange triste og dårlige nyheder, som konstant dukker op på Facebook.

Nogle gange tænker jeg over, hvordan det mon påvirker os? Selvom man ikke klikker på nyhederne, udsættes man alligevel for langt flere forfærdeligheder i dag end for 10 år siden…

Derfor er jeg også overbevist om, det kun er positivt, at der også dukker sjove historie og små visdomsord op på Facebook, som kan skabe en balance…

Følgende historie om en biker fandt jeg på nettet, og jeg tror, at den kan muntre de fleste op.

Big Berra og motorcykelbanden fra Herning

En motorcykelbande fra Herning var ude at køre land og rige rundt. Netop denne bande var kendt og berygtet for at være ekstra hårde. Og den hårdeste af dem alle var deres leder – Big Berra, som var en rigtig biker.

Big Berra var rigtig stor, havde skæg og lædervest. Han havde været i fængsel flere gange, og rygterne gik på, at han havde været inde at sidde for mord. Med andre ord var Big Berra ikke en person, som man skulle lægge sig ud med.

Big Berra var byens hårdeste biker

Shutterstock

Da banden en dag kørte over en bro, så de en ung pige, der var ved at begå selvmord ved at springe ud fra broen.

Big Berra løftede hånden og stoppede sin bikerbande, hvorefter han hoppede af motorcyklen og gik hen til den unge kvinde.

– Hvad laver du?

Kvinden pegede ned mod vandet for at vise, at hun havde planlagt at hoppe.

Big Berra tænkte lidt, hvorefter han sagde:

– Kys mig i stedet.

Kvinden stirrede forbløffet på Berra, hvorefter han fortsætter:

– Altså, før du hopper, kan du vel sagtens give en biker et stort kys?

Kvinden rykkede på skuldrene og klatrede ned ad rækværket. Herefter gik hun hen til Big Berra for at give ham et dybt, vådt og intenst kys.

Da det var overstået, lang tid senere, piftede Big Berra højt og sagde:

– Wow! Det var det bedste kys, jeg har fået i mit liv. Det er virkelig synd og skam, at du står her på en bro. Du ville kunne blive en stjerne. Hvorfor står du egentlig her og overvejer at hoppe i vandet?

Shutterstock

Så svarede den unge “kvinde” med en dyb mandestemme.

– Mine forældre kan ikke lide, at jeg går i kvindetøj.

Tøv ikke med at DELE historien, hvis den gav dig et smil på læben!