Smuk 19-årig giver julemanden uanstændigt forslag, så afsløres pinlig detalje som får mig til at grine højt

Julemanden er omgivet af mange myter. Næsten alle børn i Danmark vokser op med troen på hans eksistens i en årrække. Det er ofte meget charmerende – især når børnene møder den rødklædte mand første gang.

Jeg kan faktisk ikke helt huske, hvornår jeg begyndte at forstå, at min morfar var julemanden hjemme hos os. Men ja, det blev efterhånden lidt let at regne ud, når han hveranden jul listede ud for at købe avis, mens vi andre dansede om juletræet.

Men uanset hvad bringer julemanden os stor glæde! Det er denne lille frække jule-vittighed et glimrende bevis på!

I årenes løb har man læst mange sjove historier med julen som tema, men af alle disse er følgende nok en af mine absolutte favoritter! Slutningen er intet mindre end genial!

Det er juleaften og julemanden, som er fuld igang med sin arbejdsdag, glider ned gennem skorstenen. Det er allerede mørkt uden for, men i dette hus ser det meget hyggeligt og hjemmeligt ud.

Da han kommer ned i stuen, mødes han af en utrolig smuk 19-årig kvinde. Hun er kun iført en tynd natkjole. Julemanden bliver ikke genert, men giver hende stille og roligt en pakke.

– Jeg er alene hjemme og fryser lidt. Kan julemanden ikke blive lidt og varme mig, siger pigen flirtende, mens hun lader natkjolen falde til jorden.

Nu står hun kun i BH og trusser.

– Ho, ho, ho! Julemanden er nødt til at komme videre, det er ikke godt, hvis alle børnene ikke får gaver!

– Men hvad hvis jeg tager min BH af?, spørger kvinden, hvorefter hun også lader den falde mod jorden.

Bliver hårdt at stritte imod

Nu står hun kun iført trusser.

– Ho, ho, ho! Julemanden er nødt til at komme videre, det er ikke godt, hvis alle børnene ikke får gaver!, svarer julemanden igen.

– Men hvad så hvis jeg også tager mine trusser af?, siger kvinden med en sensuel næsten hviskende stemme, og lader dem falde til jorden. Så kan julemanden vel godt blive lidt?

Nu står hun helt nøgen.

– Ho, ho, ho! Julemanden kan vel godt lige tage en hurtig omgang, for han kan alligevel ikke komme op ad skorstenen med det stive lem, jeg nu har i bukserne!

God jul til alle! Tryk på del-knappen for at sprede budskabet videre!